Omschrijving

Wij zoeken een slimme en enthousiaste Verzorgende IG voor de afdeling zorgintensief binnen Eben Haëzer. Je kunt en mag bij ons veel leren omdat er veel specifieke voorbehouden en verpleegtechnische handelingen zijn waaronder het omgaan met beademingsapparatuur. Het is een kleine afdeling die nauw met elkaar samenwerkt. Ben je verzorgende IG die niet bang is voor een uitdaging, die wil helpen bouwen aan een afdeling en die bereid is door te leren, laat het ons dan snel weten. Je loopt altijd eerst een keertje mee of het tussen ons klikt. Ook als je nog in opleiding bent en op zoek bent naar een plek kun je contact met ons opnemen!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Waar ga je werken?
Je gaat werken op een intensieve somatische afdeling die uit unit A en B bestaat. Unit B is een afdeling voor beademingsondersteuning en is meer complex. Deze afdelingen bevinden zich in Eben Haëzer in Amsterdam Zuidoost.
Er wonen bewoners die hersenletsel hebben opgelopen na bijvoorbeeld een trauma, bloeding en hartfalen. Maar ook bewoners met een dwarslaesie of ALS. De afdeling zorgt vooral voor comfort en welzijn voor de bewoners en is een leerzame afdeling voor de medewerkers. Bewoners worden doorverwezen vanuit het ziekenhuis, revalidatiecentrum of vanuit een ander verpleeghuis. De beademingsondersteuning wordt begeleid door het Centrum voor Thuisbeademing in Utrecht. Voor deze afdeling is het noodzakelijk dat iedere medewerker de bekwaamheidsverklaring van het Centrum voor thuis Beademen Utrecht heeft behaald. De gedelegeerde toetser van de afdeling neemt de toetsen op de afdeling af en zodra medewerker bekwaam is krijgt men een certificaat.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG;
 • Je bent in bezit van de bekwaamheidsverklaring van het Centrum voor thuis Beademen (CTB) Utrecht of bent bereid deze alsnog te halen. Cordaan faciliteert en betaald dit volledig;
 • Ervaring met hoog complexe zorg is mooi meegenomen;
 • Je bent enthousiast, integer en hulpvaardig;
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed stellen;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • En bent beschikbaar voor alle diensten. 

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een CV en motivatie. Vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Monique Mestebeld (teammanager) via 06-18582637.
Reageren kan tot en met 6 juli a.s. 

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature