Verzorgende IG/Verpleegkundige - GRZ - De Die

Omschrijving

Voor de Geriatrische Revalidatie afdeling in De Die (Amsterdam Noord) zoeken wij verzorgende (niveau 3) en verpleegkundige (niveau 4/5) die wel van een uitdaging voor de cliënt houden. Tevens bieden we je een mooi GRZ-leertraject aan. Nieuwsgierig? Lees vooral mee.
 

Wat ga je doen?

In De Die bieden wij Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) aan. Deze cliënten verblijven tijdelijk op deze afdeling en hebben als doel om, na een revalidatie traject, weer naar huis terug te keren.
Als verzorgende IG of verpleegkundige in De Die ga jij werken op de revalidatieafdeling in een enthousiast, multidisciplinair team waarin (para)medici en verpleging samen rondom de cliënt werken. Een mooi ingerichte afdeling biedt een revalidatieklimaat om te oefenen en herstellen speciaal voor revalidatie na een ziekenhuis opname. Alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt.  Als verzorgende/verpleegkundige ben je voor de cliënt de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen. Jouw reguliere taken van een verzorgende/verpleegkundige combineer je met taken die specifiek zijn voor de GRZ. Naast de GRZ heeft De Die ook de doelgroep ELV hoog-complex, deze doelgroep revalideert op een lager tempo.

Wij verwachten na ongeveer zes maanden dat je bereid bent het GRZ-leertraject te gaan volgen indien je dit nog niet gedaan hebt. Tijdens dit traject leer je in negen maanden wat alle taken en vaardigheden van de Verzorgende IG voor de GRZ inhoudt.

  

Waar ga je werken? 

Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Amsterdam Noord. Binnen dit huis werken wij met verschillende aandachtsgebieden waaronder psychogeriatrie (PG), somatiek en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). Er zijn 34 GRZ/ELV plaatsen op de 1e etage. Het expertisecentrum laat zich het beste omschrijven als excellente zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. Indien nodig (bij uitzondering) kan je ook ingezet worden voor andere GRZ locaties.

 

Vereisten

Wie ben je?

Verzorgende/verpleegkundige die kennis van zorg en revalidatie kunnen combineren zijn zeer welkom bij Cordaan.

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4/5 en BIG-geregistreerd);
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en bent bereid het GRZ-leertraject te volgen (indien nodig);
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;
 • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het leuk om zo af en toe ook eens op een andere GRZ locatie werken;

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (minimaal 24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform CAO VVT,
 • Verzorgende IG: FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  Verpleegkundige: FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 7.4% van het bruto jaarinkomen
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan


  Enthousiast?

  Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Henny Otto (teammanager) via 06-53518451. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

   

  Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.