Verzorgende IG/Verpleegkundige - GRZ - Hof van Sloten

Omschrijving

Ben jij Verzorgende IG/Verpleegkundige met een Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) specialisatie of wil je je graag verdiepen in de GRZ? Dan is dit een uitstekende kans. Hof van Sloten in Amsterdam West zoekt flexibele aanpakkers die wel van een uitdaging voor de cliënt houden!
 

Wat ga je doen?

Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt met de cliënt aan terugkeer naar huis binnen ons revalidatie klimaat. Mooi ingerichte afdelingen om te oefenen en herstellen speciaal voor revalidatie na een ziekenhuis opname. Je gaat werken in een team voor twintig cliënten die zoveel mogelijk worden gestimuleerd in zelfredzaamheid om veilig naar huis te kunnen. Als verzorgende IG/verpleegkundige ben je voor de cliënt bij de training de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen. Jouw reguliere taken van een verzorgende/verpleegkundige combineer je met taken die specifiek zijn voor de GRZ. Wij verwachten na ongeveer zes maanden dat je bereid bent het GRZ-leertraject te gaan volgen indien je dit nog niet gedaan hebt. Tijdens dit traject leer je in negen maanden wat alle taken en vaardigheden van de verzorgende IG/verpleegkundige voor de GRZ inhoudt.

 

Waar ga je werken? 

Hof van Sloten bevindt zich in Amsterdam West en is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Het expertisecentrum laat zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. 

Vereisten

Wie ben je?

Verzorgende/verpleegkundige die kennis van zorg en revalidatie kunnen combineren zijn zeer welkom bij Cordaan.

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4); 
 • Je hebt affiniteit met revalidatie (met het oog op uitbreiding van de doelgroepen) en bent bereid het GRZ-leertraject te volgen (indien nodig);
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (20 tot 32 uur per week) met uitzicht op een vast contract
 • Verzorgende IG: FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  Verpleegkundige: FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarinkomen
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan
 • Scholingsmogelijkheden

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem dan contact op met Nelleke Joseph-Kruyswijk (teammanager) via 06-38313366. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.