Omschrijving

Lees jij ‘Geriatrische Revalidatie Zorg’ en spreekt dat jou meteen aan? Ben jij per direct op zoek naar een baan als verzorgende IG of verpleegkundige? Dan zijn wij op zoek naar jou. De GRZ afdeling in ons modern woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) zoekt nieuwe collega's. 

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24 - 32 uur per week of in overleg) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT
  Verzorgende IG in FWG 40 min. €2.068-,- en max. €3.060,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
  Verpleegkundige in FWG 45 min. €2.492 en max. €3.362- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Scholingsmogelijkheden.

Wie ben je?
Verzorgende en verpleegkundige die kennis van zorg en revalidatie kunnen combineren zijn zeer welkom bij Cordaan.

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4); 
 • Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, feestdagen, avonden etc…)
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en de ouderenzorg;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen binnen het team;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Vereisten

Waar ga je werken?
Als verzorgende IG of verpleegkundige werk je in een multidisciplinair team en maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Op de afdeling is plaats voor 24 cliënten, die zoveel mogelijk worden gestimuleerd in zelfredzaamheid.

Woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark is gelegen in Nieuw-Vennep in een groene omgeving en dichtbij uitvalswegen. Het biedt allerlei vormen van zorg aan cliënten met ernstige chronische ziektebeelden, cliënten die op een gesloten psychogeriatrische afdeling wonen en heeft een afdeling Geriatrische Revalidatie zorg.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG of verpleegkundige in In Het Zomerpark kom je te werken in een enthousiast, multidisciplinair team van verpleging, verzorging, fysio- en ergotherapeuten. Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt met de cliënt aan een veilig terugkeer naar huis binnen ons revalidatie klimaat. Mooi ingerichte afdelingen om te oefenen en herstellen speciaal voor revalidatie na een ziekenhuis opname, alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. Als verzorgende IG/verpleegkundige ben je voor de cliënt de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen. Jouw reguliere taken van een verzorgende IG/verpleegkundige combineer je met taken die specifiek zijn voor de GRZ.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Mieke Bontekoe – Blankestijn (teamleider) via 06-52414656.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature