Omschrijving

"In de thuiszorg is geen dag hetzelfde. Achter elke voordeur schuilt een uniek verhaal en een andere zorgvraag." Ben jij verzorgende C of verzorgende IG, 16 tot 20 uur per week beschikbaar (diensten in overleg) en lijkt het je leuk om te werken in Huizen in een setting waar we zowel thuiszorg als verpleeghuiszorg leveren? Dan horen wij graag van je.


Wat krijg je van ons?

Wist jij dat wij al onze Verzorgende IG collega in FWG 40 betalen? Als verzorgende C schalen wij je in in FWG30. Maar niet alleen dat! Ga jij elk dag op de fiets naar je werk? Wie weet wil je dan wel gebruik maken van ons fietsenplan! Kom je met de auto, ook dat kan want parkeren bij onze locatie en in de regio is gratis.
Hoeveel uur ga je werken? Welke diensten ga jij draaien of heb jij kinderen en ben je gebonden aan tijden? Over alles kunnen wij met elkaar in gesprek. Cordaan heeft daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaar salaris en vakantietoeslag van 8%. Als je bij ons op locatie komt werken, is er elke dag soep bij de lunch! Mocht je een nieuwe collega aandragen ontvang je zelfs een bonus van €250.- netto boven op je salaris! en zeg nu zelf, in deze dure tijden kan iedereen wel iets extra’s gebruiken!

Wat ga je doen?

Als verzorgende C/verzorgende IG in de thuiszorg bij Cordaan ben jij samen met een klein team verantwoordelijk voor de thuiszorg aan zelfstandige bewoners in De marke – De Meenthoek en de naaste omgeving in Huizen. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verleent zorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden en medicijnen toedienen bij cliënten in de wijk. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in bezit van een diploma verzorgende C of verzorgende IG;
  • Je bent 16 - 20 uur per week beschikbaar (diensten en werktijden in overleg);
  • Je hebt ervaring met ADL-ondersteuning en affiniteit met ouderen;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
  • Je bent flexibel inzetbaar (zowel doordeweeks, in het weekend als op feestdagen) uiteraard stemmen we voorkeuren met je af;
  • Je vindt het leuk om mee te denken aan en te participeren in veranderingen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij het team zorg in de wijk van De Marke – De Meenthoek, een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. De Marke - De Meenhtoek is een onderdeel van Cordaan. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis.  Aan deze bewoners en aan cliënten in de naaste omgeving leveren we thuiszorg Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. .

Het leuke aan het werken in een thuiszorgteam dat ondergebracht is bij een zorginstelling is dat je enerzijds zelfstandig werkt maar anderzijds ook het contact hebt met de medewerkers die de zorg leveren aan intramurale cliënten. Soms wordt er ook samengewerkt en uitgewisseld en dat maakt het werken bij de thuiszorg van De Marke – De Meenthoek afwisselend maar ook gewoon gezellig.

Momenteel oriënteert De Marke – De Meenthoek zich op mogelijkheden om ons aanbod in zorg uit te breiden naar volledig pakket thuis waarmee we denken nog meer aan te kunnen sluiten bij de wens van cliënten om zoveel mogelijk thuis te blijven wonen, ook als de zorgvraag toeneemt.

Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief. We investeren veel in ontplooiing en ontwikkeling. Niet voor niets is ons motto; we laten medewerkers tot bloei komen.

Enthousiast?

Bij de Marke de Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat zij gewend zijn. En jij kan daar aan bijdragen! Voel jij je aangesproken door al het bovenstaande of ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct online! of kom vrijblijvend op de koffie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Trudy van Woudenberg, teammanager, twoudenberg@cordaan.nl of 06 0643489149 of met Lidy Onink, locatiemanager, lonink@cordaan.nl of 06 48430319


Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature