WAN-hoofd VGZ - Noord

Omschrijving

Voor het organiseren en afhandelen van de verpleegkundige, personele en overige calamiteiten zorg zijn wij op zoek naar een Weekend-, Avond- en Nachthoofd.


Wat ga je doen?

Als ANW hoofd draag je zorg voor een kwalitatief optimale, efficiënte en doelmatige uitvoering van de
calamiteitendienstverlening tijdens de avond, nacht en weekend gedurende 7 dagen per week. Tijdens de avond, nacht en in het weekend houd je toezicht op de kwaliteit van de calamiteitendienstverlening in het algemeen en verpleegkundige zorg in het bijzonder.

Je organiseert, stelt zo nodig prioriteiten en stuurt in de nacht de nachtdienstmedewerkers functioneel aan. Je geeft waar nodig zorginhoudelijke, organisatorische aanwijzingen en werkt zelf mee in het verlenen van de calamiteitenzorg. Je lost knelpunten als het gaat om zorggerelateerde calamiteiten, personele en alle andere calamiteiten (zoals plotseling verzuim, verkeerde inzet van medewerkers etc.).
Je onderkent tijdig (dreigende) nood- en crisissituaties en onderneemt passende maatregelen.
Je beoordeelt veranderingen in situaties bij cliënten en handelt tijdig en adequaat. Je geeft waar nodig
opdrachten of doet voorstellen aan andere medewerkers tot doelmatig handelen. Je neemt initiatief tot
(telefonisch) overleg met dienstdoende arts als de situatie daarom vraagt. Je bent in staat tot het uitvoeren van verpleegkundige handelingen en draagt zorg voor (laten) uitvoeren van voorbehouden handelingen. Je bent toetsingsfunctionaris. Je draagt op een zorgvuldige wijze zorg voor de overdracht aan opvolgende verantwoordelijken. Je signaleert knelpunten en kunt hierop op juiste wijze inspelen en weet verbeteringen te bewerkstelligen.

Kortom, je bent niet alleen verantwoordelijk voor een stabiele situatie tijdens de avond en nacht, maar ook
verwachten wij van je dat je een bijdrage levert aan het vormgeven van een optimale calamiteitenzorg voor wooncentrum de Werf, in samenwerking met teammanagers en crisisteam van Cordaan.  

Vereisten

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4, HBO-V. Je bent  voor 20 tot 28 uur beschikbaar in de avond, nacht en weekenden. Je hebt kennis van en affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Je hebt enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur met de doelgroep VGZ. Je bent in staat op de juiste wijze om te gaan met crisissituaties en kunt deze inschatten.
Je bent sociaal vaardig en gaat op tactvolle wijze om met tegenstellingen en verschillende belangen.
Daarnaast ben je ondernemend, bewaakt processen en stimuleert en motiveert je collega’s. Je hebt een
klantgerichte instelling, bent accuraat, integer en flexibel. Je bent een goede teamplayer en kunt medewerkers motiveren en meekrijgen in vernieuwingen. Je bent computervaardig en bekend met het programma Ysis. Je kunt relativeren en hebt gevoel voor humor.


Waar ga je werken?
Cordaan regio Midden heeft in Noord het wooncentrum De Werf voor 140 mensen met een verstandelijk
beperking. Door de omvang en diversiteit van ons aanbod kunnen wij onze cliënten een individueel afgestemd pakket bieden. Wooncentrum De Werf kent doelgroepen van alle niveaus en leeftijden die op de verschillende woongroepen, begeleiding, ondersteuning en dagbesteding krijgen. De Werf is in ontwikkeling en biedt een afwisselend werkterrein.

 

Wat krijg je van ons?
Het betreft een dienstverband voor 20 / 24 uur per week. Salaris en inschaling zijn conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 50. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

 

Informatie & solliciteren:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Peggy Arkeveld via 0610095337 of Maarten Breetvelt via 0621412078. Herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct online. Graag ontvangen wij een uitgebreide motivatie bij je sollicitatie.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.