Omschrijving

Ben jij creatief, zorgzaam en enthousiast? Textiel Atelier Noord is op zoek naar een Werkbegeleider Leerwerkbedrijf voor de Textielgroep voor 16-24 uur per week om ons team te versterken! Als Werkbegeleider bij ons leerwerkbedrijf speel je een cruciale rol in het begeleiden en inspireren van onze talentvolle deelnemers. Je biedt ondersteuning en begeleiding bij het ontwikkelen van hun creatieve vaardigheden en helpt hen hun potentieel te benutten. We zijn op zoek naar iemand die op de woensdagen en donderdagen beschikbaar is en naast werken op het textiel atelier ook flexibel ingezet kan worden voor de rest van de locatie.


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 16-24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg (p. 30) FWG 40; (min €2.617 en max €3.535 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als werkbegeleider begeleid je deelnemers van het Leerwerkbedrijf. Dit zijn mensen die door een verstandelijke- of psychische beperking een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Maximale participatie is het uitgangspunt voor de deelnemers. Voor de één is dit werken met loonwaarde, voor de ander is dat beschut werk en voor weer een ander is dat arbeidsmatige dagbesteding.

In de functie van werkbegeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het zorgplan van de deelnemer. Je werkt daarbij nauw samen met het netwerk van de deelnemer, binnen en buiten Cordaan. Je ondersteunt hen bij het dagelijks werk, waarbij de leerlijnen het uitgangspunt zijn. Stap voor stap leren de deelnemers wat er nodig is om het werk zelfstandig en volgens de richtlijnen uit te voeren.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevant afgerond MBO 4 of Hbo-opleiding in de zorg;
 • Je hebt affiniteit met mensen met een beperking en bent bereid om je verder te ontwikkelen;
 • Je hebt affiniteit met textiel;
 • Je bent in ieder geval beschikbaar op woensdagen en donderdagen;
 • Wij zoeken mensen die met beide benen op de grond staan, goed kunnen relativeren en voldoening halen uit kleine ontwikkelingen;
 • Je kunt je verplaatsen in de behoeften van de deelnemer en je kunt je mannetje staan, zowel verbaal als fysiek;
 • Je pakt de diverse werkzaamheden professioneel op en kan inventief omgaan met de diversiteit van de deelnemers;
 • Je kan werken met competenties m.b.t. de ontwikkeling van de creativiteit van de deelnemers


Waar ga je werken?
Het textiel atelier noord is een veilige, gezellige, bedrijvige werkplek waar cliënten hun textieltalenten (borduren, stof bewerken, knippen, spelden, rijgen, naaien en weven) kunnen ontwikkelen in de vorm van een product wat van het begin tot het einde door hen gemaakt wordt.


Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 24 aprilControleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor meer informatie kan je bellen of mailen naar Sandra Weijdema (Manager) via 06-22774428 of via sweijdema@cordaan.nl .

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature