Omschrijving

In de conceptstore van Bijzonder Amsterdams is per direct plek voor een werkbegeleider. Je werkt er samen met deelnemers in de conceptstore en waarbij je de zichtbaarheid en waardes van het sociaallabel Bijzonder Amsterdams vertegenwoordigt.

Wat ga je doen?
Als werkbegeleider begeleid je deelnemers in de conceptstore van Bijzonder Amsterdams. Deze deelnemers zijn mensen die door een verstandelijke- of psychische beperking een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Maximale participatie is het uitgangspunt. Voor de één is dit werken met loonwaarde, voor de ander is dat beschut werk en voor weer een ander is dat arbeidsmatige dagbesteding.
In de functie van werkbegeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het zorgplan van de deelnemer. Je werkt daarbij nauw samen met het netwerk van de deelnemer, binnen en buiten Cordaan. Je ondersteunt hen bij het dagelijks werk, waarbij de leerlijnen het uitgangspunt zijn. Stap voor stap leren de deelnemers wat er nodig is om het werk zelfstandig en volgens de richtlijnen uit te voeren.

De deelnemers hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid, daar ben je als werkbegeleider een belangrijke factor in. Je neemt hen serieus en draagt zorg voor een goede sfeer op de werkvloer. Je hebt een professionele werkhouding, bent betrouwbaar en gemotiveerd en bent daarmee een voorbeeld voor de deelnemers.

Naast het dagelijks werk met de deelnemers ben je ook de contactpersoon voor de webshop en denk je mee over de nieuwe initiatieven om Bijzonder Amsterdams nog sterker te positioneren .Je werkt afwisselend alleen of samen met een collega in de conceptstore .

Waar ga je werken?
De Conceptstore van Bijzonder Amsterdams is te vinden op de Zwanenburgwal in het centrum van Amsterdam. Hier laat Amsterdam haar sociale hart zien. Men kan hier zien, doen, ontmoeten en kennismaken met de makers van bijzondere producten.

Bijzondere Amsterdams maakt zich sterk door en verbinding. Verbinding met andere sociale ondernemingen, verbinding met het bedrijfsleven, met bewoners van Amsterdam & met de makers. Een plek die mensen, producten & verhalen verbindt.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante afgeronde mbo 4 of hbo opleiding. Bijvoorbeeld MMZ 4 of SPH;
 • Je bent in staat methodisch te werken en onderschrijft het belang hiervan. Je bent bereid je hier verder in te ontwikkelen, met name op het gebied van leerlijnen;
 • Je kunt je verplaatsen in de deelnemer, je biedt de ondersteuning die nodig is en denkt vanuit mogelijkheden;
 • Je bent ondernemend en verbindend ingesteld;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met/ kennis van het werken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben;
 • Je staat met enthousiasme en humor in het werk; je pakt de diverse werkzaamheden professioneel op en kunt makkelijk schakelen in de communicatie met deelnemers, netwerk en opdrachtgevers;
 • Naast het werken met de deelnemers vind je het ook leuk om je bezig te houden met het binnenhalen en organiseren van nieuwe werkzaamheden en initiatieven.

Wat krijg je van Cordaan?

 • We bieden je een leuke en uitdagende baan met inhoud;
 • Een jaarcontract van 24 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in schaal 40; € 1.765- € 2.633 o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding of fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en hebben een ruim trainingsaanbod.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Lucien Bianchi (manager) via lbianchi@cordaan.nl.

De sluitingsdatum van deze vacature is 24 januari 2022. 

Sollicitatieprocedure

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature