Omschrijving

Voor onze locatie Landlust, een locatie van het Leerwerkbedrijf van Cordaan, zijn we per direct op zoek naar een Werkbegeleider Dagbesteding voor 32 uur. Kom jij deze prachtige locatie aan het Diemerbos versterken?

Waar ga je werken?

Locatie Landlust is een oude boerderij welke in 2015 omgetoverd is tot een woon- en werklocatie van het Leerwerkbedrijf van Cordaan. Het is gelegen aan het Diemerbos en daarom een prachtige locatie voor onze 24 cliënten met een verstandelijke beperking, woonachtig in onze 24 mooie appartementen. De deelnemers, gemiddeld 15 per dag, zijn voornamelijk mannen in de leeftijd 20 tot 65 jaar. Ze hebben allemaal een verstandelijke beperking en/of een psychiatrische problematiek. Het niveau is zeer gemixt en er kan af en toe sprake van mondelinge en/of fysieke agressie zijn.

Naast het deel Wonen vormt de locatie ook een heerlijke plek waar onze cliënten van hun reguliere dagbesteding genieten. Deze werkzaamheden vinden zich voornamelijk buiten plaats op ons eigen terrein. We kweken en onderhouden planten, struiken en bomen. We maaien het gras, schoffelen de grond en ondernemen nog veel meer ‘groene’ activiteiten zoals het uitvoeren van opdrachten vanuit Staatsbosbeheer in het Diemerbos zelf. Zo werken wij mij aan het schoonhouden van het bos door onder andere het verwijderen van zwerfvuil, het schoonmaken van bruggen en het bosmaaien van bankjes. Kortom; een prachtige locatie voor zowel onze werknemers als cliënten!

Wat ga je doen?
Als werkbegeleider begeleid je deelnemers van het Leerwerkbedrijf. Dit zijn mensen die door een verstandelijke- of psychische beperking een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Maximale participatie is het uitgangspunt voor de deelnemers. We werken op Landlust volgens de Leerlijn Groen. Als werkbegeleider begeleid je op basis van deze methodiek en stimuleert zo de ontwikkeling van de deelnemers. Dit doe je samen met je collega en de Leermeester. Je rapporteert in het clientdossier, schrijft ondersteuningsplannen en evaluaties, hierbij word je op afstand ondersteunt door de traject coördinator. Met het Leerwerkbedrijf willen we nadrukkelijker bijdragen aan een betere wereld. Behalve zinvol werk te bieden aan deelnemers, zoeken we ook naar een grote maatschappelijke betrokkenheid.

In de functie van werkbegeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het zorgplan van de deelnemer. Je werkt daarbij nauw samen met het netwerk van de deelnemer, binnen en buiten Cordaan. Je ondersteunt hen bij het dagelijks werk, waarbij de leerlijnen het uitgangspunt zijn. Stap voor stap leren de deelnemers wat er nodig is om het werk zelfstandig en volgens de richtlijnen uit te voeren.

 • De deelnemers hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid. Je biedt hen veiligheid door je te houden aan afspraken.
 • Je neemt hen serieus en draagt zorg voor een goede sfeer op de afdeling.
 • Je hebt een professionele werkhouding, bent betrouwbaar en gemotiveerd en bent daarmee een voorbeeld voor de deelnemers.

Wat krijg je van Cordaan?

 • We bieden je een leuke en uitdagende baan met inhoud;
 • Een jaarcontract van 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in schaal 40; € 1.963- € 2.902 o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Werkdagen zijn dinsdag t/m vrijdag; van 8:00 – 16:00 uur.
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding of fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en hebben hiervoor een ruim trainingsaanbod.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante afgeronde mbo 4 of hbo opleiding. Bijvoorbeeld MMZ 4 of SPH.
 • Je hebt affiniteit met mensen met een beperking en bent bereid om je verder te ontwikkelen, met name waar het gaat om het methodisch werken op basis van leerlijnen.
 • Je bent in het bezig van een rijbewijs B.
 • Wij zoeken mensen die met beide benen op de grond staan, goed kunnen relativeren en voldoening halen uit kleine ontwikkelingen.
 • Je bent in staat methodisch te werken en volgt de afspraken hieromtrent nauwkeurig op.
 • Je kunt je verplaatsen in de behoeften van de deelnemer en je kunt je mannetje staan. Zowel verbaal als fysiek.
 • Je hebt een enthousiaste, flexibele en positieve en professionele werkhouding.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je staat met enthousiasme en humor in het werk; je pakt de diverse werkzaamheden professioneel op en kan inventief omgaan met de diversiteit aan vragen van de deelnemers.
 • Je bent niet bang om je handen vies te maken en kunt fysiek wel wat aan. Buiten werken is niet altijd de schoonste zaak van de wereld.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van het werken in het groen (bijvoorbeeld aantoonbare ervaring bij een kwekerij of kennis van planten)

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bas van Andel (Manager LW Bedrijf) via bvanandel@cordaan.nl of 06 2852 9875.

Voor vragen over het sollicitatieproces kan je terecht bij Jacco Tilgenkamp (recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06-3445 5809.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature