Omschrijving

Vanaf september 2019 is Cordaan van start gegaan met een vernieuwend leerconcept binnen ons domein Zorg in de Wijk, namelijk de leerteams! Binnen deze leerteams krijgen zij-instromers de mogelijkheid om binnen een uniek leerklimaat de opleiding tot Verzorgende C of IG te volgen. De leerteams werken zoveel mogelijk hetzelfde als de andere wijkteams. Op één groot verschil na: ze bestaan voornamelijk uit leerlingen van onze eigen zij-instroom trajecten!. Deze leerlingen worden intensief begeleid door werkbegeleiders. Voor ons grootste (en mooiste) leerteam Osdorp zijn wij bij Cordaan op zoek naar een leuke en enthousiaste werkbegeleider!

De baan

In deze rol van werkbegeleider ben je als verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 verantwoordelijk voor de opbouw en zorg van onze cliënten samen met het leerteam. Je organiseert en evalueert de zorg en bewaakt continue de kwaliteit van zorg bij de opbouw van de cliëntenpopulatie van deze teams. Je informeert de cliënten hierbij over het leerteam zodat de overgang voor onze cliënten soepel en met structuur verloopt. Je bent hierbij voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen op het gebied van eHealth en andere hulpmiddelen om de cliënt te ondersteunen in het vergroten van zelfstandigheid. Je werkt samen met de coördinator leerteams, manager wijkverpleging, andere wijkverpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, eerstelijns behandelaren en partners in de wijk.

Daarnaast ben je als werkbegeleider nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de leerlingen en het leerteam. Waar nodig loop je mee om vakinhoudelijke kennis over te dragen en de leerlingen te ondersteunen met verpleegtechnische handelingen. Naarmate de studenten zich verder ontwikkelen tot zorgprofessionals bewaak je het zorgproces met meer afstand. Zorg verlenen met de handen op de rug dus. Je adviseert en ondersteunt de studenten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling met als doel de student te ontwikkelen tot zorgprofessional.

Vereisten

Jij & Cordaan

 • Je bent een afgestudeerde Verzorgende IG of Verpleegkundige op niveau 4 met een geldige BIG registratie
 • Je bent flexibel en denkt graag mee met nieuwe ontwikkelingen
 • Je hebt ervaring met de functie van werkbegeleider of het begeleiden van leerlingen en/of stagiaires
 • Parttime of fulltime beschikbaar
 • Flexibel inzetbaar, ook in avond en weekend indien nodig
 • Ervaring in de thuiszorg en/of ouderenzorg is mooi meegenomen
 • Je bent enthousiast en hebt passie voor het verpleegkundig vak
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract (24 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract
 • Verzorgende IG: Salaris in CAO VVT FWG 40 (min €2.068,- en max. €3.060,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Verpleegkundige: Salaris in CAO VVT FWG 45 (min €2.492,- en max. €3.362,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden
 • Een goede pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Fietsenplan

Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren.

Wil je liever eerst een keer meelopen in de wijk of wil je nog wat meer inhoudelijke informatie over deze vacature? Dan kun je contact bellen met het leerteam via 020 - 2290245 (tussen 10.00 en 14.00 uur) of mailen naar leerteamosdorp@cordaan.nl

Voor vragen over het sollicitatieproces kan je terecht bij Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06-3445 5809.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature