Werkbegeleider Verzorgende IG

Omschrijving

Vanaf september 2019 is Cordaan van start gegaan met een vernieuwend leerconcept binnen Zorg in de Wijk, namelijk de leerteams! Binnen deze leerteams krijgen zij-instromers de mogelijkheid om binnen een uniek leerklimaat de opleiding tot Verzorgende C of IG te volgen. Naast een goede werkbegeleiding op de werkvloer worden de leerteams ook gekoppeld worden aan een vaste locatie waar leerlingen kunnen studeren en lessen kunnen volgen. Denk hierbij aan skillslabs, een recreatieruimte en leslokalen. 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract (parttime/fulltime met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Zit je goed op je plek of heb je ambities om door te groeien? Cordaan Academie denkt met je mee;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar voor reparaties aan jouw fiets;
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe via het aantrekkelijke fietsenplan.

Vereisten

Waar ga je werken?

Als werkbegeleider in één van onze leerteams focus jij je volledig op het begeleiden en beoordelen van studenten. Zowel op de leerlocatie als op de werkvloer. Samen met de leerlingen bezoek je de cliënten. Bij deze bezoeken stimuleer je de leerlingen om zoveel mogelijk van de werkzaamheden uiteindelijk zelf uit te voeren. Bij de ontwikkeling van de leerteams wordt de cliëntpopulatie langzaam opgebouwd om de kwaliteit van zorg hoog te houden. In de opstartfase van de leerteams vragen we de werkbegeleiders dan ook om waar nodig directe zorg te verlenen aan onze cliënten. Naarmate de studenten zich verder ontwikkelen tot zorgprofessionals bewaak je het zorgproces met iets meer afstand. Zorg verlenen met de handen op de rug dus. Je geeft leerlingen feedback en voert regelmatig voortgangsgesprekken zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je adviseert en ondersteunt de studenten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling met als doel de student te ontwikkelen tot zorgprofessional.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gestelde kaders (wet- en regelgeving, kwaliteitskaders en organisatiedoelstellingen). Om er voor te zorgen dat de best mogelijke zorg geleverd kan worden aan de cliënt. Je werkt hierbij nauw samen met de andere werkbegeleiders en de Coördinator Leerteams om continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen.

De leerteams werken zoveel mogelijk hetzelfde als de andere wijkteams. Op één groot verschil na: ze bestaan uit gemiddeld 20 leerlingen. Natuurlijk worden deze leerlingen intensief begeleid door jou en collegae werkbegeleiders. Daarnaast wordt het team ondersteund door een planner en de Coördinator Leerteams.

Wie ben jij? 

 • Je hebt een diploma ziekenverzorgende, MDGO-VP of verzorgende IG;
 • Je hebt ervaring met het werken binnen de thuiszorg;
 • Je hebt ervaring met en passie voor het begeleiden van leerlingen in hun ontwikkeling;
 • Je beschikt over didactische kennis en vaardigheden op het gebied van leren en ontwikkelen;
 • Je bent enthousiast en hebt passie voor jouw vak als Verzorgende IG;
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicky van Veenhuizen via 06-11865088 of nvanveenhuizen@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature