Werkbegeleider Verzorgende IG Osdorp

Omschrijving

Vanaf november 2019 gaat Cordaan van start met een vernieuwend leerconcept binnen Zorg in de Wijk, namelijk de leerteams! Binnen deze leerteams krijgen zij-instromers de mogelijkheid om binnen een uniek leerklimaat de opleiding tot Verzorgende C of IG te volgen. Naast een goede werkbegeleiding op de werkvloer zullen de leerteams ook gekoppeld worden aan een vaste locatie waar leerlingen kunnen studeren en lessen kunnen volgen. Denk hierbij aan skillslabs, een recreatieruimte en leslokalen. 

 

De baan 

Als werkbegeleider in één van onze leerteams focus jij je volledig op het begeleiden en beoordelen van studenten. Zowel op de leerlocatie als op de werkvloer. Samen met de leerlingen bezoek je de cliënten. Bij deze bezoeken stimuleer je de leerlingen om zoveel mogelijk van de werkzaamheden (waar mogelijk) zelf uit te voeren. Bij de ontwikkeling van de leerteams wordt de cliëntpopulatie langzaam opgebouwd om de kwaliteit van zorg hoog te houden. In de opstartfase van de leerteams vragen we de werkbegeleiders dan ook om waar nodig direct zorg te verlenen aan onze cliënten. Naarmate de studenten zich verder ontwikkelen tot zorgprofessionals bewaak je het zorgproces met iets meer afstand.  Zorg verlenen met de handen op de rug dus. 

 

Je geeft leerlingen feedback en voert regelmatig voortgangsgesprekken zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je adviseert en ondersteunt de studenten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling met als doel de student te ontwikkelen tot zorgprofessional. 

 

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gestelde kaders (wet- en regelgeving, kwaliteitskaders en organisatiedoelstellingen). Om er voor te zorgen dat de best mogelijke zorg geleverd kan worden aan de cliënt. 

Je werkt hierbij nauw samen met de andere werkbegeleiders en de Coördinator Leerteams om continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen. 

 

Hoe ziet een leerteam eruit? 

De leerteams werken zoveel mogelijk hetzelfde als de andere wijkteams. Op één groot verschil na: ze bestaan uit gemiddeld 20 leerlingen. Natuurlijk worden deze leerlingen intensief begeleid door jou en collegae werkbegeleiders. Daarnaast wordt het team ondersteund door een planner en de Coördinator Leerteams.

 

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je hebt een diploma ziekenverzorgende, MDGO-VP of verzorgende IG
 • Je bent bekend met de thuiszorg 
 • Je hebt ervaring met en passie voor het begeleiden van leerlingen in hun ontwikkeling 
 • Je beschikt over didactische kennis en vaardigheden op het gebied van leren en ontwikkelen 
 • Je bent enthousiast en hebt passie voor jouw vak als Verzorgende IG 
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
 • Zit je goed op je plek of heb je ambities om door te groeien? Cordaan Academie denkt met je mee.
 • Eindejaarsuitkering van 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar voor reparaties aan jouw fiets...
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe via het aantrekkelijke fietsenplan.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marja van der Wilde (Werving & Behoud) Tel.: 06 187 34 012 of mail naar: mvanderwilde@cordaan.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.