Omschrijving

In het team thuiszorg/ zorgeloos thuis op de locatie De Marke- De Meenthoek is geen dag hetzelfde. Achter elke voordeur schuilt een uniek verhaal en een andere zorgvraag. Ben jij verzorgende IG, flexibel inzetbaar (diensten en uren in overleg) en lijkt het je leuk om te werken in Huizen in een setting waar we zowel thuiszorg als verpleeghuiszorg leveren? Dan horen wij graag van je!


Wat krijg je van ons?
De functie van verzorgende IG in een team waarin medewerkers de keuze kunnen maken om intramuraal of extramuraal te werken of een combinatie van beide te doen, is een leuke, uitdagende en diverse functie binnen een kleurrijke organisatie! Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (16 - 32 uur p.w.) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG40;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Flexibele werktijden; alles is bespreekbaar;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG bij het team van thuiszorg/ zorgeloos thuis van De Marke- De Meenthoek ben jij, samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorg aan zelfstandige bewoners in De Marke – De Meenthoek. Sta jij met een been intramuraal en het andere extramuraal en vind je beide leuk? Dan is de rol van Verzorgende IG in deze setting ongetwijfeld interessant voor jou! We bieden namelijk zowel “gewone” thuiszorg als ‘volledig pakket thuis (VPT)’ aan cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verleent zorg aan ouderen met allerlei zorgvragen maar ook kan Welzijn een belangrijk onderdeel uitmaken van je dag, naar gelang de wensen van de cliënten die hebben gekozen voor VPT. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 5) en BIG-geregistreerd;
 • Je bent het gewend om flexibele diensten te draaien (start vanaf 07.00 uur, avonddienst tot 23.00 uur)
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.
 • Ben je HBO-opgeleid? Neem dan zeker ook met ons contact op, Dan kunnen we samen kijken wat voor uitdagingen er voor jou zijn en wat wij je kunnen bieden.

Waar ga je werken?
De Marke – De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis.  Aan deze bewoners en aan cliënten in de naaste omgeving leveren we thuiszorg . Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. Momenteel oriënteert De Marke – De Meenthoek zich op mogelijkheden om ons aanbod in zorg uit te breiden naar volledig pakket thuis waarmee we denken nog meer aan te kunnen sluiten bij de wens van cliënten om zoveel mogelijk thuis te blijven wonen, ook als de zorgvraag toeneemt.


Enthousiast?
Bij de Marke de Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat zij gewend zijn. En jij, kan daaraan bijdragen! Voel jij je aangesproken door al het bovenstaande of ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct online! of kom vrijblijvend op de koffie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy Onink (Locatiemanager) lonink@cordaan.nl of 06 48430319 of met Esther Elfering (Recruiter) via eelfering@cordaan.nl of 06 11714526.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature