Omschrijving

Als wijkverpleegkundige bij Cordaan werk je intensief samen met zorgprofessionals van verschillende disciplines om het leven van de cliënt mooier te maken. Jij kent de cliënt en zijn verhaal. Sámen zorgen we ervoor dat de zorg zoveel mogelijk aansluit bij de wensen en de mogelijkheden van de persoon.

In deze baan is veel ruimte voor professionele autonomie. Je krijgt kansen om zelf invulling te geven aan je vak en mee te denken over initiatieven op het gebied van sociale innovaties, eHealth en preventie. Je hebt de vrijheid om zelf een netwerk op te bouwen en deelt je eigen tijd in met betrekking tot het verpleegkundig proces. Op deze manier kan jij je volledig op jouw vak focussen.

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract van 24- 36 per week met uitzicht op een vast contract; 
  • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. €2.864,- en max. €3.943,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur);
  • De mogelijkheid om vooral op regelmatige tijden te werken;
  • Veel mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen;
  • Een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
Waar ga je werken?
Als wijkverpleegkundige ben je onderdeel van een wijkteam en verantwoordelijk voor de zorg van circa 50 cliënten. De wijkverpleegkundige indiceert, organiseert en evalueert de zorg aan de hand van het verpleegkundig proces. Samen met de teammanager werk je aan continue ontwikkeling van de kwaliteit van zorg binnen het wijkteam. Waar nodig loop je mee met de collega's van het team om vakinhoudelijke kennis over te dragen.


Daarnaast maak je als wijkverpleegkundige, samen met behandelaren en verschillende specialisten deel uit van het 'Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief'. Het doel van het collectief is om de wijkverpleging door te ontwikkelen en neer te zetten zoals bedoeld in het Kwaliteitskader Wijkverpleging. Met elkaar geven jullie invulling aan het collectief, dagen elkaar inhoudelijk uit en bewaken de kwaliteitsnorm. Vanuit het collectief worden intervisie en themadagen georganiseerd om gezamenlijk richting en inhoud te geven aan de koers van de wijkverpleging.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde en een geldige BIG registratie;
  • Je bent ondernemend en gericht op innovatie;
  • Je werkt graag op regelmatige tijden, maar bent ook bereid om daar waar nodig in de avonden en weekenden bij te springen.
  • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Enthousiast? 
Ben jij de wijkverpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer direct online! Wil je een dagje meelopen in de wijk of heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Marloes Alteveer via 06-48430289 of malteveer@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature