Wijkverpleegkundige - Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief

Omschrijving

"In de Amsterdamse thuiszorg is geen dag hetzelfde. Achter elke voordeur schuilt een uniek verhaal en een andere zorgvraag. Als wijkverpleegkundige heb je een rol met veel vrijheid en de unieke kans om als verpleegkundige het verschil te maken in ‘jouw’ stukje Amsterdam."

 

Wat ga je doen? 

Als verpleegkundige binnen het collectief ben je verantwoordelijk voor de zorg van circa 50 cliënten samen met de wijkteams. Je indiceert, organiseert en evalueert de zorg en bewaakt continue de kwaliteit van zorg. Als wijkverpleegkundige ben je nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de wijkteams en loop je waar nodig mee om vakinhoudelijke kennis over te dragen. Ook zoek je voortdurend naar nieuwe toepassingen op het gebied van eHealth en andere hulpmiddelen om de client te ondersteunen in het vergroten van zelfstandigheid. Verder deel jij je eigen tijd in met betrekking tot het verpleegkundig proces. Je bent dus niet meer ingedeeld in het basisrooster. Op deze manier kan jij je volledig op jouw vak focussen en samen met je collega wijkverpleegkundigen de kwaliteit en continuïteit van de zorg in Amsterdam waarborgen.

 

Je werkt samen met de manager wijkverpleging, andere wijkverpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, eerstelijns behandelaren en partners in de wijk en neemt deel aan het vakinhoudelijk leiderschapsprogramma. Ook worden er vanuit het collectief intervisie en themadagen georganiseerd om gezamenlijk richting en inhoud te geven aan de koers van de wijkverpleging.

 

Wat krijg je van ons? 

 • Een jaarcontract (32 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. €2468,- en max. €,3.582,- bruto per maand op basis van een dienstverband van 36 uur)
 • Zit je goed op je plek of heb je ambities om door te groeien? De Cordaan Academie denkt met je mee.
 • Eindejaarsuitkering van 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets...
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe.

 

Vereisten

Waar ga je werken? 

Als wijkverpleegkundige bij Cordaan ben je werkzaam binnen het 'Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief'. Binnen dit collectief wordt de wijkverpleging in de thuiszorg anders georganiseerd en krijg je als wijkverpleegkundige de ruimte om echt je vak uit te oefenen en mee te denken over initiatieven op het gebied van preventie en eHealth.

 

Vanuit het collectief krijgen de wijkverpleegkundigen de kans om de wijkverpleging door te ontwikkelen en neer te zetten zoals bedoeld in het Kwaliteitskader Wijkverpleging. Sterker nog, het collectief bepaalt de koers van de wijkverpleging en daarmee ook de kwaliteit van de zorg. Met elkaar geven Wijkverpleegkundigen verdere invulling aan het collectief, dagen elkaar inhoudelijk uit en bewaken de nieuwe kwaliteitsnorm.

 

Jij & Cordaan

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding als verpleegkundige en een geldige BIG registratie
 • Je bent flexibel en denkt graag mee met nieuwe ontwikkelingen
 • Parttime of fulltime beschikbaar
 • Flexibel inzetbaar, ook in avond en weekend indien nodig
 • Ervaring in de thuiszorg en/of ouderenzorg is mooi meegenomen
 • Je bent enthousiast en hebt passie voor het verpleegkundig vak
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk 

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Wil je een dagje meelopen bij zorg in de wijk als verpleegkundige of heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Nicky van Veenhuizen via 06-11865088 of nvanveenhuizen@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.