Omschrijving

Voor het thuiszorg wijkteam in Huizen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige die de ambitie heeft om zich binnen een alsmaar groeiend team te ontwikkelen. Kan jij met je vakinhoudelijke kennis jouw team inspireren en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, continu verbeteren en samenwerking de basis vormt? Solliciteer dan direct op onderstaande vacature!

Waar ga je werken?
Cordaan is een van de grootste thuiszorg aanbieders in Amsterdam en Gooi- en Vechtstreek. Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. Het wijkteam biedt verschillende diensten zoals (gespecialiseerde) verzorging en verpleging en ondersteunende begeleiding. Het uitgebreide en afwisselende werkterrein nodigt uit tot snel en ondernemend werken. Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de zorg van circa 50 cliënten samen met het wijkteam. Je indiceert, organiseert en evalueert de zorg en bewaakt continue de kwaliteit van zorg. Als wijkverpleegkundige ben je nauw betrokken bij de ontwikkelingen van het wijkteam en loopt waar nodig mee om vakinhoudelijke kennis over te dragen. Ook zoek je voortdurend naar nieuwe toepassingen op het gebied van e-Health en andere hulpmiddelen om de cliënt te ondersteunen in het vergroten van zelfstandigheid. Verder deel jij je eigen tijd in met betrekking tot het verpleegkundig proces. Op deze manier kan jij je volledig op jouw vak focussen en samen met je collega’s de kwaliteit en continuïteit van de zorg in Huizen waarborgen.

Je werkt samen met de teammanager, verpleegkundige in de wijk, je weet de gespecialiseerd verpleegkundigen in Amsterdam te vinden, zet de eerstelijns behandelaren in en kent de partners in de wijk. Je bent bereid om je als vakinhoudelijk leider te ontwikkelen via het leiderschapsprogramma.

Kortom: Een uitdagende functie met veel vrijheid en een unieke kans om als wijkverpleegkundige een verschil te maken in ‘jouw’ stukje Huizen.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste hbo wijkverpleegkundige die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière. Je bent een echte netwerker en weet de positie van Cordaan in de wijk te verstevigen. Verder werk je ook nog graag op de werkvloer om in contact te blijven met het werk en de ontwikkelingen daarin. Je levert vanuit jouw voorbeeldfunctie een bijdrage aan de dagelijkse cliëntgebonden zorg en begeleiding conform het zorgplan. Verder:

  • Beschik je over een opleiding tot verpleegkundige (niveau 5, hbo) en heb je (bij voorkeur) werkervaring als verpleegkundige;
  • Kan je deze functie zelfstandig (onder leiding van de teammanager) uitvoeren;
  • Je bent een enthousiast, open, en eerlijk mens die mensen weet te inspireren, en te enthousiasmeren.
  • Om de kwaliteit van zorg te bewaken en te verbeteren ben je nieuwsgierig, kritisch en realistisch. Je durft uitdagingen aan te gaan!
  • Ben je een echte teamplayer. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden en medewerkers.

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract voor 16 tot 36 uur per week (afhankelijk van jouw beschikbaarheid en voorkeuren) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT, FWG 50 (min. €2.632,- en max. €3.819,- bruto per maand) op basis van een fulltime dienstverband;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoedingen en fietsenplan.

Enthousiast?
Ben jij ook zo enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent en wie weet ben jij straks onze nieuwe wijkverpleegkundige in het thuiszorg wijkteam bij Cordaan. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Michelle Stolp- Wagemaker (teammanager) via 06 - 55 27 02 28. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature