Wijkverpleegkundige Leerteam

Omschrijving

In September is Cordaan van start gegaan met een vernieuwend leerconcept binnen Zorg in de Wijk, namelijk de leerteams! Binnen deze leerteams krijgen zij-instromers de mogelijkheid om binnen een uniek leerklimaat de opleiding tot Verzorgende C of IG te volgen. Naast een goede werkbegeleiding op de werkvloer zullen de leerteams ook gekoppeld worden aan een vaste locatie waar leerlingen kunnen studeren en lessen kunnen volgen. Denk hierbij aan skillslabs, een recreatieruimte en leslokalen. 

 

De leerteams werken zoveel mogelijk hetzelfde als de andere wijkteams. Op één groot verschil na: ze bestaan uit gemiddeld 20 leerlingen. Deze leerlingen worden intensief begeleid door werkbegeleiders. Tot slot zijn er 3 wijkverpleegkundigen (jij misschien?) , een planner en een coördinator Leerteams aan de teams gekoppeld. 

 

De baan

In deze rol ben je als wijkverpleegkundige verantwoordelijk voor de opbouw en zorg van circa 60 cliënten samen met het leerteam. Je indiceert, organiseert en evalueert de zorg en bewaakt continue de kwaliteit van zorg bij de opbouw van de cliëntenpopulatie van deze teams. Je informeert de cliënten hierbij over het leerteam zodat de overgang voor onze cliënten soepel en met structuur verloopt. Je bent hierbij voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen op het gebied van eHealth en andere hulpmiddelen om de cliënt te ondersteunen in het vergroten van zelfstandigheid. Je werkt samen met de coördinator leerteams, manager wijkverpleging, andere wijkverpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, eerstelijns behandelaren en partners in de wijk.

 

Daarnaast ben je nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de leerlingen en het leerteam. Waar nodig loop je mee  om vakinhoudelijke kennis over te dragen en de leerlingen te ondersteunen met verpleegtechnische handelingen. Naarmate de studenten zich verder ontwikkelen tot zorgprofessionals bewaak je het zorgproces met iets meer afstand.  Zorg verlenen met de handen op de rug dus. Je adviseert en ondersteunt de studenten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling met als doel de student te ontwikkelen tot zorgprofessional.  

 

Vereisten

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract (24 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract
  • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. €2468,- en max. €,3.582,- bruto per maand op basis van een dienstverband van 36 uur)
  • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden
  • Een goede pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Wil je een dagje meelopen in de wijk of heb je een vraag over de vacature? Neem contact op met Marja van der Wilde (Werving & Behoud) Bel of app naar ;Tel.: 06 187 34 012 of mail naar: mvanderwilde@cordaan.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.