Wijkverpleegkundige Leerteam

Omschrijving

In september is Cordaan van start gegaan met een vernieuwend leerconcept binnen Zorg in de Wijk, namelijk de leerteams! 

Binnen deze leerteams krijgen zij-instromers de mogelijkheid om binnen een uniek leerklimaat de opleiding tot Verzorgende C of IG te volgen. Naast een goede werkbegeleiding op de werkvloer zullen de leerteams ook gekoppeld worden aan een vaste locatie waar leerlingen kunnen studeren en lessen kunnen volgen. De leerteams  bestaan uit gemiddeld 20 leerlingen, deze leerlingen worden intensief begeleid door werkbegeleiders. Tot slot zijn er  wijkverpleegkundigen (jij misschien?) , een planner en een coördinator Leerteams aan de teams gekoppeld. 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract van 24 - 36 uur per week (parttime/fulltime) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. €2468,- en max. €,3.582,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan.

Vereisten

Wie ben jij?

In deze rol ben je als wijkverpleegkundige verantwoordelijk voor de opbouw en zorg van circa 60 cliënten samen met het leerteam. Je indiceert, organiseert en evalueert de zorg en bewaakt continue de kwaliteit van zorg bij de opbouw van de cliëntenpopulatie van deze teams. Je informeert de cliënten hierbij over het leerteam zodat de overgang voor onze cliënten soepel en met structuur verloopt. Je bent hierbij voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen op het gebied van eHealth en andere hulpmiddelen om de cliënt te ondersteunen in het vergroten van zelfstandigheid. Je werkt samen met de teamcoördinator leerteams, andere wijkverpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, eerstelijns behandelaren en partners in de wijk.

Daarnaast ben je nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de leerlingen en het leerteam. Waar nodig loop je mee om vakinhoudelijke kennis over te dragen en de leerlingen te ondersteunen met verpleegtechnische handelingen. Naarmate de studenten zich verder ontwikkelen tot zorgprofessionals bewaak je het zorgproces met iets meer afstand. Je adviseert en ondersteunt de studenten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling met als doel de student te ontwikkelen tot zorgprofessional.

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding als verpleegkundige en een geldige BIG registratie;
 • Je bent flexibel en denkt graag mee met nieuwe ontwikkelingen;
 • Ervaring in de thuiszorg en/of ouderenzorg is mooi meegenomen;
 • Je bent enthousiast en hebt passie voor het verpleegkundig vak.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicky van Veenhuizen via 06-11865088 of nvanveenhuizen@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature