Wijkverpleegkundige Leerteam

Omschrijving

Cordaan heeft een vernieuwend leerconcept binnen Zorg in de Wijk, namelijk de leerteams! Binnen deze leerteams krijgen zij-instromers de mogelijkheid om binnen een uniek leerklimaat de opleiding tot Verzorgende IG te volgen. Naast een goede werkbegeleiding op de werkvloer zullen de leerteams ook gekoppeld worden aan een vaste locatie waar leerlingen kunnen studeren en lessen kunnen volgen. Denk hierbij aan skillslabs, een studieruimte en leslokalen. Vind jij het belangrijk om naast jouw rol als wijkverpleegkundige bij te dragen aan de ontwikkeling van de zorgmedewerkers van de toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract van 24 - 28 uur per week (parttime) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. €2.555,- en max. €3.708,- bruto per maand op basis van een dienstverband van 36 uur);
 • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan.

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Als wijkverpleegkundige bij Cordaan neem je in 2019 deel aan het post-hbo vakinhoudelijk leiderschapsprogramma. In deze opleiding maak je een verdiepingsslag op je professionele ontwikkeling als wijkverpleegkundige volgens de uitgangspunten van het nieuwe kwaliteitskader wijkverpleging.

Vereisten

Wie ben jij?

In deze rol ben je als wijkverpleegkundige verantwoordelijk voor de zorg van circa 60 cliënten samen met het leerteam. Je indiceert, organiseert en evalueert de zorg en bewaakt continu de kwaliteit van zorg  bij deze teams. Je bent hierbij voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen op het gebied van e-Health en andere hulpmiddelen om de cliënt te ondersteunen in het vergroten van zelfstandigheid. 

Het EVV'er-schap, Meddy, iNurses en vitaal werken staan hoog bij jou in het vaandel, de zij-instromers die jij begeleidt zijn namelijk de zorgmedewerkers van de toekomst.

Je bent nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de leerlingen en het leerteam. Waar nodig loop je mee om vakinhoudelijke kennis over te dragen en de leerlingen te ondersteunen met verpleegtechnische handelingen. Naarmate de studenten zich verder ontwikkelen tot zorgprofessionals bewaak je het zorgproces met iets meer afstand. Je adviseert en ondersteunt de studenten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling met als doel de student te ontwikkelen tot zorgprofessional. Je werkt samen met de teamcoördinator, leerteams, andere wijkverpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, eerstelijns behandelaren en partners in de wijk.

Je maakt deel uit van het 'Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief'. Binnen dit collectief wordt de wijkverpleging anders georganiseerd en krijgen wijkverpleegkundigen de ruimte om echt hun vak uit te oefenen en mee te denken over initiatieven op het gebied van preventie en eHealth.

Vanuit het 'Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief' krijgen de wijkverpleegkundigen de kans om de wijkverpleging door te ontwikkelen en neer te zetten zoals bedoeld in het Kwaliteitskader Wijkverpleging. Sterker nog, het collectief bepaalt de koers van de wijkverpleging en daarmee ook de kwaliteit van de zorg. Met elkaar geven Wijkverpleegkundigen verdere invulling aan het collectief, dagen elkaar inhoudelijk uit en bewaken de nieuwe kwaliteitsnorm.

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding als verpleegkundige en een geldige BIG registratie;
 • Je bent flexibel en denkt graag mee met nieuwe ontwikkelingen;
 • Je bent geduldig en benaderbaar; 
 • Je weet hoe je het leerklimaat moet waarborgen; 
 • Ervaring in de thuiszorg en/of ouderenzorg is mooi meegenomen;
 • Je bent enthousiast en hebt passie voor het verpleegkundig vak.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicky van Veenhuizen via 06-11865088 of nvanveenhuizen@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature