Omschrijving

Cordaan Zorg in de Wijk heeft in samenwerking met o.a. de wijkkliniek en de HvA (hogeschool van Amsterdam) met een academische leerwerkplaats in Zuidoost gestart. Een vernieuwend concept waar HBO-V en paramedici stagiaires, onder begeleiding, interprofessioneel leren samenwerken. Wij zoeken een wijkverpleegkundige die het leuk vindt om HBO-V stagiaires op te leiden. 

De baan

Je gaat als wijkverpleegkundige opleider samen met meerdere ervaren wijkverpleegkundige opleiders 4 tot 6 HBO-V stagiaires begeleiden, vanuit de wijkteams EG-,  K- en DFH-buurt. Vanuit jouw wijkteam werk jij samen met zorgprofessionals en stagiaires uit de wijkkliniek, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en diëtisten. Samen vormen jullie de academische leerwerkplaats Zuidoost. Jij helpt de stagiaires, vanuit het wijkteam groeien tot vakbekwame wijkverpleegkundige op basis van het competentieprofiel CanMEDS Bachelor Nursing 2020. Dit doe je samen met je mede collega opleider en je collega’s uit het wijkteam (verzorgenden C tot Mbo verpleegkundigen). Samen met jouw wijkteam zoek jij leeractiviteiten voor de stagiaires bij de cliënt, in de wijk of op organisatie niveau. Jij weet de zelfstandigheid en complexiteit van leeractiviteiten goed te matchen met de leerstijl en het leerjaar van de stagiaire. Je kan schakelen in je begeleidingsstijl tussen het instrueren bij de cliënt tot het begeleiden op afstand. Je bent goed in het stimuleren van het onderzoekend vermogen van de stagiaire bij de cliënt, op wijkniveau of over de grenzen van het eigen beroep (interprofessioneel). Het toepassen van EBP (Evidence Based Practice) is het uitgangspunt. Naast de directe begeleiding ondersteun jij stagiaires in het opzetten van verbeterplannen en andere opdrachten. Je helpt stagiaires daarnaast reflecteren op hun leerproces en kan hun beoordelen op de beroepscompetenties.

 

Naast het opleiden van stagiaires ben jij eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg van de cliënten uit jouw wijkteam. Je kan klinisch redeneren en op basis hiervan een intake afnemen en de bestaande zorg evalueren bij cliënten. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gestelde kaders (wet- en regelgeving, kwaliteitskaders en organisatiedoelstellingen). Om er voor te zorgen dat de best mogelijke zorg geleverd kan worden aan de cliënt.

Vereisten

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract (24 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract
  • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. €2.555,- en max. €3.708,- bruto per maand op basis van een dienstverband van 36 uur)
  • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden
  • Een goede pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Wil je een dagje meelopen in de wijk of heb je een vraag over de vacature? Neem contact op met Nicky van Veenhuizen (recruiter Zorg in de Wijk) Tel: 06-11865088 of mail naar: nvanveenhuizen@cordaan.nl

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature