Omschrijving

"In de zorg is geen dag hetzelfde. Achter elke deur schuilt een uniek verhaal en een andere zorgvraag."

Ter ondersteuning van ons zorgteam van Het Amstelhuis zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde Verzorgende/(Wijk)Verpleegkundige die het leuk vindt om (organisatorisch) extra te ondersteunen. Wij zoeken ook iemand die verantwoordelijk zal worden voor (een deel van) de cliëntplanning binnen ons zorgteam van Het Amstelhuis Werk jij graag direct met cliënten en vind jij het leuk om werkzaam te zijn binnen een kleine vaste 'wijk' als Het Amstelhuis in Amsterdam? Lijkt dit jou een leuke uitdaging of een passende volgende stap in je (zorg)carrière? Lees dan verder!

Wat wij je bieden:

 •  Een jaarcontract (32 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 40 (min. € 2.068,- en max. € 3.060,-) of CAO VVT FWG 45 (min. € 2.492,- en max. € 3.362,-) bruto per maand op basis van een dienstverband van 36 uur, afhankelijk van je ervaring en (relevante) opleiding;
 • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaan coaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding als Verzorgende of Verpleegkunde (MBO of HBO), een geldige BIG registratie en aantoonbaar relevant werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van de Wet langdurige zorg
 • Je bent flexibel en denkt graag mee met nieuwe ontwikkelingen;
 • Geen 9 – 5 mentaliteit;
 • Flexibel inzetbaar, ook in avond en weekend indien nodig;
 • Ervaring in de thuiszorg en/of ouderenzorg is mooi meegenomen;
 • Je bent enthousiast en hebt passie voor het zorg vak;
 • Je vindt het leuk om extra (organisatorische) taken op te pakken waar nodig
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Waar ga je werken?

Als pionier in het Zorg in de Wijk team van Het Amstelhuis zet jij jouw ervaring en expertise in om ervoor te zorgen dat de zorgbehoevenden in Amsterdam passende zorg krijgen. Je bent verantwoordelijk voor de zorg van cliënten. Je start met een informatief gesprek met de cliënt waarin je de wensen en behoefte inventariseert. Vanuit dit gesprek indiceer, organiseer en evalueer jij de zorg en bewaakt continue de kwaliteit van zorg.

Als medewerker ben je nauw betrokken bij de ontwikkelingen binnen het team en loopt waar nodig mee om vakinhoudelijke kennis over te dragen. Ook zoek je voortdurend naar nieuwe toepassingen op het gebied van eHealth en andere hulpmiddelen om de cliënt te ondersteunen in het vergroten van zelfstandigheid. Verder deel jij je eigen tijd in met betrekking tot het verpleegkundig proces. Op deze manier kan jij je volledig op jouw vak focussen en samen met je collega's de kwaliteit en continuïteit van de zorg in Amsterdam waarborgen. Kortom, een uitdagende functie met veel vrijheid en een unieke kans om als zorgmedewerker een verschil te maken in ‘jouw’ stukje Amsterdam

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Wil je een dagje meelopen in de wijk of heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Annet de Klerk (Teammanager) via 06 – 34 16 59 58. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de voortgang van je sollicitatie? Neem dan contact op met Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via 06 - 344 55 809 of jtilgenkamp@cordaan.nl.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature