Omschrijving

Werken in het Verpleeghuis thuis! Zorgeloos thuis staat voor meer dan zorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat garant voor de optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven. Want thuis in de eigen vertrouwde omgeving , is voor iedereen de fijnste plek om oud te worden. Het Zorgeloos Thuis Pakket van Cordaan maakt dit mogelijk. Ben jij verpleegkundige en wil jij hier een bijdrage aanleveren? Lees dan snel verder! 

Voor meer informatie over werken bij Zorgeloos Thuis klik hier.

De baan
Als pionier in de nieuwe zorgeloos thuis teams zet jij, jouw ervaring en expertise in om ervoor te zorgen dat de zorgbehoevenden in Amsterdam passende zorg krijgen. Je bent als WLZ verpleegkundige verantwoordelijk voor de zorg van cliënten samen met onze zorgeloos thuis teams. Je start met een informatief gesprek met de cliënt waarin je de wensen en behoefte inventariseert. Vanuit dit gesprek indiceer, organiseer en evalueer jij de zorg en bewaakt continue de kwaliteit van zorg.

Als verpleegkundige ben je nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de nieuwe zorgeloos thuis teams en loopt waar nodig mee om vakinhoudelijke kennis over te dragen. Ook zoek je voortdurend naar nieuwe toepassingen op het gebied van eHealth en andere hulpmiddelen om de cliënt te ondersteunen in het vergroten van zelfstandigheid. Verder deel jij je eigen tijd in met betrekking tot het verpleegkundig proces. Op deze manier kan jij je volledig op jouw vak focussen en samen met je collega wijkverpleegkundigen de kwaliteit en continuïteit van de zorg in Amsterdam waarborgen. Kortom, een uitdagende functie met veel vrijheid en een unieke kans om als WLZ wijkverpleegkundige een verschil te maken in ‘jouw’ stukje Amsterdam.

Wat wij je bieden:

 • Een jaarcontract (32 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. € 2.632,- en max. € 3.819,- bruto per maand op basis van een dienstverband van 36 uur);
 • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan

Vereisten

Jij & Cordaan

 • Je ben gediplomeerd verpleegkundige (mbo of hbo), hebt een geldige BIG registratie en aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van de Wet langdurige zorg
 • Je bent flexibel en denkt graag mee met nieuwe ontwikkelingen;
 • Je werkt graag op regelmatige tijden, maar bent ook bereid om indien nodig in de avonden en weekenden bij te springen;
 • Ervaring in de thuiszorg en/of ouderenzorg is mooi meegenomen;
 • Je bent ondernemend en hebt passie voor het verpleegkundig vak;
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

De loopbaan
Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Als WLZ wijkverpleegkundige bij Cordaan neem je deel aan het post-hbo vakinhoudelijk leiderschapsprogramma. In deze opleiding maak je een verdiepingsslag op je professionele ontwikkeling als WLZ wijkverpleegkundige volgens de uitgangspunten van het nieuwe kwaliteitskader wijkverpleging.

Enthousiast?
Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer direct online! Heb je een vraag over de vacature? Neem contact op met  Marloes Alteveer (malteveer@cordaan.nl) of 06-4843 0289, recruiter Zorgeloos Thuis. 

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature