Omschrijving

De baan

Als lid van het wondexpertiseteam ben je gespecialiseerd op het gebied van alle soorten huiddefecten en de daarmee samenhangende problemen. Je hebt te maken met cliënten met complexe wonden, waarbij vaak al veel geprobeerd is en waar men jouw expertise voor vraagt. Door het afnemen van een anamnese, lichamelijk onderzoek en het maken van een analyse van het probleem stel je een behandelplan op en/ of geef je een advies. Hierbij neem je alle facetten mee die hiervoor van belang zijn waaronder de wensen en (on)mogelijkheden van de cliënt. Je bezoekt cliënten thuis, meestal samen met wijkverpleegkundige of huisarts. Je beheert je eigen planning en agenda binnen het team wondverpleegkundigen. Hierbij is goede communicatie tussen behandelaar, cliënt en verpleegkundige een essentieel onderdeel van je functie.

Je maakt deel uit van het wondexpertiseteam in een deel van de stad Amsterdam en/of Diemen. In dit expertiseteam werk je samen met andere gespecialiseerde verpleegkundigen (long, cardio en palliatief), fysio- en ergotherapeuten en casemanagers dementie. Het expertiseteam biedt zorg aan de cliënten in het eigen gebied en werkt hierbij samen met de wijkteams in dat gebied. Het wondexpertiseteam werkt aan het vergroten van de eigen kennis en de kennis van de samenwerkingspartners op het gebied van wondzorg. Gezamenlijk wordt de expertise groter en werken jullie aan het verminderen van complexe wonden in de stad. Jullie zorgen er samen voor dat jullie het vakmanschap verder ontwikkelen en dat Cordaan werkt op basis van de nieuwste inzichten in jullie vakgebied.


De loopbaan

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Vereisten

Wie ben jij?


  • Je beschikt over het diploma HBO verpleegkundige en bent BIG
  geregistreerd.
  • Je bent beschikbaar voor 24 tot 36 uur.
  • Je hebt ervaring met wondzorg en kan dit aantonen.
  • Je hebt een diploma van een erkend opleidingsinstituut als wondverpleegkundige en/of als wondconsulent of hebt aantoonbare werkervaring met wonden en bent opgeleid als verpleegkundig specialist.
  • Je bent in staat teamleden te instrueren en te begeleiden bij complexe wondzorg in de thuissituatie.
  • Je bent bereid de opleiding tot wondconsulent te volgen. Wanneer je deze al behaald hebt of momenteel volgt is dit een pré.
  • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat krijg je van ons?

• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
• Salaris FWG 50 maximaal € 3.708,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
• Pensioenregeling;
• Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
• Scholingsmogelijkheden;
• Reiskostenvergoeding en een fietsenplan;
• Een iPad en een smartphone.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een uitgebreide motivatie bij je CV. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicky van Veenhuizen via 06-11865088 of nvanveenhuizen@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature