Wondverpleegkundige

Omschrijving

De baan

Wondzorg is een groot en groeiend aspect binnen de medische wereld. Complexe wondzorg vraagt om een deskundige, creatieve en multidisciplinaire aanpak. De wondverpleegkundige is een onmisbare schakel binnen dit proces. Want wonden zijn meer dan een verband.

Als wondverpleegkundige ben je gespecialiseerd op het gebied van alle soorten huiddefecten en de
daarmee samenhangende problemen. Je hebt te maken met complexe wondzorg waar vaak al veel geprobeerd is en waar men jouw expertise voor vraagt. Door het afnemen van een anamnese, lichamelijk onderzoek en het maken van een analyse van het probleem stel je een behandelplan op en/ of geef je een advies. Hierbij neem je alle facetten mee die hiervoor van belang zijn waaronder de wensen en (on)mogelijkheden van de cliënt. Je bezoekt cliënten thuis, meestal samen met wijkverpleegkundige of huisarts. Je beheert je eigen planning en agenda binnen het team wondverpleegkundigen. Hierbij is goede communicatie tussen behandelaar, cliënt en verpleegkundige een essentieel onderdeel van je functie.

Je gaat deel uit maken van een expertise team in het gebied binnen Amsterdam waar je komt te werken. In dit expertise team werk je samen met andere gespecialiseerde verpleegkundigen (long, cardio en palliatief), fysio- en ergotherapeuten en casemanagers. Jullie expertise team levert zorg aan de cliënten in het eigen gebied en werkt hierbij samen met de wijkteams in dat gebied. Daarnaast zit je met je collega's in de vakgroep Wondzorg. Jullie zorgen er samen voor dat jullie het vakmanschap verder ontwikkelen en dat Cordaan werkt op basis van de nieuwste inzichten in jullie vakgebied.


De loopbaan

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je beschikt over het diploma HBO verpleegkundige en bent BIG
    geregistreerd.
  • Je hebt ervaring met wondzorg en kan dit aantonen.
  • Je bent instaat om teamleden te instrueren en te begeleiden in complexe situatie met wonden. 
  • Je bent bereid de opleiding tot wondconsulent of verpleegkundig specialist te volgen. Wanneer je deze al behaald hebt of momenteel volgt is dit een pré. 
  • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.


Wat krijg je van ons?

• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
• Salaris FWG 50 maximaal € 3.444,48 bruto per maand bij een

  fulltime dienstverband
• Pensioenregeling
• Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarsalaris
• Scholingsmogelijkheden
• Reiskostenvergoeding en een fietsenplan
• Een iPad en een smartphone


Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een uitgebreide motivatie bij je CV. Vragen? Neem dan contact op met Nicky van Veenhuizen 06-11865088