Omschrijving

Als lid van het wondexpertiseteam ben je gespecialiseerd op het gebied van alle soorten huiddefecten en de daarmee samenhangende problemen. Je hebt te maken met cliënten met complexe wonden, waarbij vaak al veel geprobeerd is en waar men jouw expertise voor vraagt. Door het afnemen van een anamnese, lichamelijk onderzoek en het maken van een analyse van het probleem stel je een behandelplan op en/ of geef je een advies. Hierbij neem je alle facetten mee die hiervoor van belang zijn waaronder de wensen en (on)mogelijkheden van de cliënt. Je bezoekt cliënten thuis, meestal samen met wijkverpleegkundige of huisarts. Je beheert je eigen planning en agenda binnen het team wondverpleegkundigen. Hierbij is goede communicatie tussen behandelaar, cliënt en verpleegkundige een essentieel onderdeel van je functie.

Waar ga je werken?
Je maakt deel uit van het wondexpertiseteam in een deel van de stad Amsterdam en/of Diemen. In dit expertiseteam werk je samen met andere gespecialiseerde verpleegkundigen (long, cardio en palliatief), fysio- en ergotherapeuten en casemanagers dementie. Het expertiseteam biedt zorg aan de cliënten in het eigen gebied en werkt hierbij samen met de wijkteams in dat gebied. Het wondexpertiseteam werkt aan het vergroten van de eigen kennis en de kennis van de samenwerkingspartners op het gebied van wondzorg. Gezamenlijk wordt de expertise groter en werken jullie aan het verminderen van complexe wonden in de stad. Jullie zorgen er samen voor dat jullie het vakmanschap verder ontwikkelen en dat Cordaan werkt op basis van de nieuwste inzichten in jullie vakgebied.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24-36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 50, min. €2.864,- en max. €3.943,-bruto per maand o.b.v. 36 uur.
 • Vergoeding van de opleiding tot wondverpleegkundige onder de voorwaarden van een opleidingsovereenkomst.
 • Een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een fietsenplan;
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan!

Hoe ontwikkel jij je?
Als verpleegkundige in de wijk bij Cordaan zijn er vele mogelijkheden om je verder ontwikkelen. Zo zijn er programma's voor vakinhoudelijk leiderschapsontwikkeling, zijn er kansen om je te specialiseren en is er een management traineeship. Ook zijn er verschillende projectgroepen waaraan je kan deelnemen om je ontwikkeling een boost te geven en invloed kan hebben op kwaliteit en beleid. Heb je een specifieke opleidingswens? Bij Cordaan is er ruimte voor maatwerk zodat jij je eigen carriérepad kunt volgen. Bij Cordaan kom je tot bloei!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over het diploma MBO of HBO verpleegkundige en bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt ervaring met wondzorg;
 • Je bent bereid de opleiding tot wondverpleegkundige, en wellicht later tot wondconsulent, te volgen;
 • Je werkt graag op regelmatige tijden, maar bent ook bereid om daar waar nodig in de avonden en weekenden bij te springen;
 • Je bent in staat teamleden te instrueren en te begeleiden bij complexe wondzorg in de thuissituatie;
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij dan jouw CV en motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Riana Siegmann via 06-2112 6049 of rsiegman@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature