Omschrijving

Beschik jij over het inlevingsvermogen en het geduld om onze bewoners echt te leren begrijpen? Wil je werken met een groep bewoners met EMB en daarbij voor jou uitdagend en lastig verstaanbaar gedrag? Bij De Marius Meijboom in Amsterdam IJburg zoeken we een assistent begeleider.

Wat ga je doen?
Samen met een team collega’s ondersteun en verzorg je cliënten daar waar nodig. Onze bewoners communiceren veelal met kleine non- verbale signalen. Als begeleider moet je oog voor detail hebben: jij moet kunnen letten op de signalen en kleine veranderingen in lichaamshouding, spierspanning, gelaatsuitdrukking, mimiek, geluiden en beweging. Jouw uitdaging is dan ook, om deze manier van communiceren te verstaan en vertalen. Onze cliënten zijn nagenoeg volledig afhankelijk van de omgeving en alle dagelijkse handelingen. Dit vraagt een groot inlevingsvermogen van de begeleiders en een intensieve samenwerking met betrokkenen. Door jouw inlevingsvermogen en intensieve samenwerking, creëren jullie samen de begeleiding van de cliënten. Het uitvoeren van verpleeg technische handelingen is onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Voorkomende handelingen zijn onder andere medicatie delen en sondevoeding geven.

Waar kom je te werken als Assistent begeleider De Marius Meijboom ?
De Marius Meijboom bevindt zich op een prachtige plek op IJburg- Amsterdam en is een samenwerking tussen Cordaan, Omega en Ons Tweede Thuis. Sinds 4 jaar wonen of logeren hier kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking of meervoudige complexe handicap. De Marius Meijboom bestaat uit 6 woongroepen en een logeergroep. Iedere woning biedt plek voor zes bewoners met eigen slaapkamer, zeer ruime gezamenlijke badkamer, een mooi balkon en een grote leefruimte met open keuken. Er is veel aandacht besteed aan een huiselijke sfeer. Binnen De Marius Meijboom werken we volgens een 24 uursvisie. Er is een intensieve samenwerking met ouders. De meeste bewoners gaan overdag naar dagbesteding Omega in de wijk.

  Nieuwsgierig? Kijk eens naar onze film!

  Vereisten

  Wie ben jij?
  Je vindt het een uitdaging om samen met collega’s en ouders te bouwen aan kwalitatief hoogwaardige zorg en beschikt over een relevante afgeronde mbo niveau 3 of niveau 4 opleiding. Jij bent van nature nieuwsgierig naar het gedrag van de ander. Dit uit zich in het kunnen zien van kleine signalen en het betekenis kunnen geven aan deze signalen. De kleinste veranderingen vallen je op. Je bent in staat om een huiselijke en warme sfeer te creëren en activiteiten aan te bieden naar de mogelijkheden van de bewoners. Je bent een teamspeler, oplossingsgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een enthousiaste werkhouding. 

  Wie zijn wij?
  Mooi werk vinden? Waar je samen met je cliënt werkt aan een goed leven. Waar kwetsbaarheid niet zomaar een begrip is, maar de basis van samenwerken. Waar je de ruimte krijgt om je lef te tonen. Om je cliënten echt te leren kennen. Om soms fouten te maken. Te laten zien wie jij bent en wat je kunt. En hoe je wilt groeien. Je voelt het: hier kan het.

  Wat wij bieden
  Je komt te werken in een dynamische omgeving vol afwisseling en in een informele en collegiale werksfeer. De inschaling is in functiegroep 35 (assistent begeleider) conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het betreft een functie voor 24-32 uur.

  Contactpersoon en contactgegevens voorziening
  Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar met Ingrid Leijen, locatiemanager, 06-83535948 of mailen naar: ileijen@demariusmeijboom.nl

  Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.
  Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.
  Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature