Woonbegeleider GGZ

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe functie binnen de geestelijke gezondheidszorg en wil jij je loopbaan vervolgen bij de leukste zorginstelling van Amsterdam? Voor eén van onze locaties in Geuzenveld zijn we op zoek naar een woonbegeleider die snel kan schakelen, gezellig is en die het beste uit de bewoners haalt. Past deze omschrijving bij jou, word dan onze nieuwe collega.


Wat ga je doen?

Als woonbegeleider (HBO+) ben jij enorm belangrijk voor jouw cliënt. Samen vormen jullie een team en werken jullie aan zijn of haar doelen. Je zorgt met jouw positieve instelling voor stabiliteit in zijn/haar leven. Samen stellen jullie een persoonlijk ondersteuningsplan op om zijn of haar doelen te realiseren. Je bent elke dag samen op zoek naar de juiste balans tussen zelfredzaamheid en begeleiding. 

Je begeleidt jouw cliënten zowel binnen als buiten de deur en ondersteunt hen onder andere in het goed onderhouden van zowel interne als externe contacten. Naast jouw eigen verantwoordelijkheid voor de begeleiding van jouw cliënten, coach jij de assistent woonbegeleiders in de uitvoering van het persoonlijk ondersteuningsplan. Afgezien van de samenwerking met jouw eigen teamleden, werk je ook vaak samen met andere hulpverleners/organisaties. Je onderhoudt nauwe contacten met elkaar om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen.


Waar ga je werken? 

De Geuzenhoek is een gebouw met drie woonetages. Er wonen voornamelijk volwassenen en ouderen met psychosociale problematiek én somatoforme stoornissen. Deze cliënten hebben in meer of mindere mate extra ondersteuning nodig bij de algemeen dagelijkse levenshandelingen. Er vindt momenteel een verschuiving plaats in de gemiddelde leeftijd, waarbij er een jongere doelgroep in de Geuzenhoek komen wonen. Naast cliënten binnen de geuzenhoek, wonen er ook nog enkele cliënten in de buurt die dagelijks hun medicatie komen ophalen. De bewoners kunnen de gezelligheid opzoeken in verschillende woonkamers of in de "Arena". Dit is een ruimte voor overleg en gezamenlijke activiteiten én niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel gehost door een van de bewoners. 

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent in het bezit van een afgeronde agogische hbo opleiding en hebt aantoonbare ervaring in het werkgebied. Kennis van en relevante werkervaring in de GGZ zijn van groot belang. Verder ben je bereid om een BHV opleiding te volgen, medicatie te verstrekken en te werken vanuit de benadering van herstelondersteunende begeleiding. Wij zoeken iemand die op een enthousiaste manier vorm en inhoud wil geven aan het team. Verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn voor jou vanzelfsprekend. Je zorgt voor een eigen inbreng en draagt bij aan een constructieve en prettige woon- en werkomgeving. Tevens ben je leergierig en neem je initiatief bij nieuwe ontwikkelingen.


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een aanstelling voor een jaar (32 uur per week) met uitzicht op verlenging
  • Salaris FWG 45 min. €2.187,- en max. €3.086,- o.b.v. een full time 36-urige werkweek
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7% van het bruto jaarinkomen
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Graag ontvangen we bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen Henk Jan Vos (manager) - 06- 29249736. Voor overige vragen kun je contact opnemen met de afdeling werving en behoud via 020- 8860444 of recruitment@cordaan.nl. 


Acquisitie van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!