Woonbegeleider GGZ

Omschrijving

Muriel heeft net wat extra begeleiding nodig met zelfstandig wonen. Daar kan jij haar mee helpen. Het is voor haar vooral belangrijk dat ze een band op kan bouwen met haar woonbegeleider die tegelijkertijd snel situaties kan analyseren en hier op kan inspelen. Op de locatie van Muriel en een soortgelijke locatie zijn wij per direct opzoek naar woonbegeleiders die het team met expertise komen versterken. Kan jij goed omgaan met crisissituaties en tegelijkertijd snel schakelen? Word dan onze nieuwe collega! En jij krijgt er veel voor terug:

 

Wat krijg je van ons?

 • Een plekje in een heel leuk team
 • Dankbare cliënten
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een contract van 32 uur per week (je werkt in dag- en avonddiensten en af en toe in het weekend)
 • Salaris conform cao GGZ schaal FWG 45 (min. € 1975 en max. € 2787 bruto bij een dienstverband van 32 uur)
 • Pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering 7.4% van het bruto jaarsalaris
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan 

Op welke locatie zie jij jezelf al werken?

S.F. van Ossstraat (16u BW)

Mensen met psychiatrische kwetsbaarheden verdienen een prettig wonen. Dat kan alleen met de juiste begeleiding. Door een klein team aan medewerkers van Cordaan, wonen 24 cliënten zelfstandig in appartementen aan de S.F. van Ossstraat in Amsterdam Osdorp. Zij wonen in een appartementencomplex wat zij delen met mensen een verstandelijke beperking en andere Amsterdammers. Vanuit hun eigen appartement hebben de cliënten de mogelijkheid om te koken, kunnen zij genieten van de zon op hun balkon, of bezoeken ze een dagbesteding. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke binnentuin, voor een momentje rust of een barbecue. Ben jij er komende zomer ook bij?


De Geuzenhoek (24u BW)

De Geuzenhoek is een gebouw met drie woonetages. Er wonen voornamelijk volwassenen en ouderen met psychosociale problematiek én somatoforme stoornissen. Deze cliënten hebben in meer of mindere mate extra ondersteuning nodig bij de algemeen dagelijkse levenshandelingen. Er vindt momenteel een verschuiving plaats in de gemiddelde leeftijd, waarbij er een jongere doelgroep in de Geuzenhoek komen wonen. Naast cliënten binnen de geuzenhoek, wonen er ook nog enkele cliënten in de buurt die dagelijks hun medicatie komen ophalen. De bewoners kunnen de gezelligheid opzoeken in verschillende woonkamers of in de "Arena". Dit is een ruimte voor overleg en gezamenlijke activiteiten én niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel gehost door een van de bewoners. 


Wat ga je doen?

Als woonbegeleider (HBO+) ben jij enorm belangrijk voor jouw cliënt. Samen vormen jullie een team en werken jullie aan zijn of haar doelen. Je zorgt met jouw positieve instelling voor stabiliteit in zijn/haar leven. Samen stellen jullie een persoonlijk ondersteuningsplan op om zijn of haar doelen te realiseren. Je bent elke dag samen op zoek naar de juiste balans tussen zelfredzaamheid en begeleiding. 

Je begeleidt jouw cliënten zowel binnen als buiten de deur en ondersteunt hen onder andere in het goed onderhouden van zowel interne als externe contacten. Naast jouw eigen verantwoordelijkheid voor de begeleiding van jouw cliënten, coach jij de assistent woonbegeleiders in de uitvoering van het persoonlijk ondersteuningsplan. Afgezien van de samenwerking met jouw eigen teamleden, werk je ook vaak samen met andere hulpverleners/organisaties. Je onderhoudt nauwe contacten met elkaar om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond zoals  SPH, MWD
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar
 • Je bent flexibel in te zetten (maandag t/m zondag + feestdagen)
 • Je staat stevig in je schoenen, je hebt ervaring met de geestelijke gezondheidszorg
 • Je bent doortastend, denkt oplossingsgericht en je beschikt over een flexibele instelling en over goede communicatieve- en sociale vaardigheden
 • Je hebt een coöperatieve houding en denkt actief mee in nieuwe ontwikkelingen

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Heb je nog vragen? Bel of app naar Mereshi Kana via 0618577578 of mail naar mereshi@cordaan.recruitee.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.