Woonbegeleider GGZ Gerrie Knetemannlaan

Omschrijving

Waar ga je werken?

Op locatie BW GGZ Gerrie Knetemannlaan wonen 24 volwassen clienten met een psychiatrische kwetsbaarheid. Een aantal van hen heeft daarnaast ook een verstandelijke beperking. Cordaan BW Gerrie Knetemannlaan begeleidt mensen bij het actief en betekenisvol deelgenoot zijn en blijven in de maatschappij. Kenmerk van onze aanpak is dat een beroep wordt gedaan op de eigen kracht van de client en dat we die kracht helpen aan te wakkeren. De cliënten hebben de regie over hun eigen leven, en geven ons ruimte om bij te springen. Dit is een zoektocht, een proces van samen verkennen en samen creëren. Met cliënten zoeken naar betekenisvolle activiteiten, leren en proberen. Deze aanpak vraagt om bewegingsvrijheid voor onze medewerkers, om ruimte voor het nemen van eigen beslissingen. Een aanpak waarbij niet de systemen, maar de mensen centraal staan.


Wat ga je doen?

Als woonbegeleider stel je met de cliënt een begeleidingsplan op en ondersteunt bij de uitvoering hiervan. Je biedt begeleiding op alle aspecten en levensgebieden die daarin benoemd staan. Je biedt ondersteuning bij het creëren van een goed leefklimaat. Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn.

Vereisten

Wie ben jij?
Je hebt een op de functie gerichte HBO opleiding afgerond (SPH, MWD). Je staat stevig in je schoenen, je hebt ruime levenservaring en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de GGZ. Je bent beschikbaar voor 32 uur per week op flexibele tijden; ook ‘savonds en in het weekend. Je bent doortastend, denkt oplossingsgericht en je beschikt over een flexibele instelling en over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een coöperatieve houding en denkt actief mee in nieuwe ontwikkelingen.


Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je

  • Een jaarcontract op basis van 28-32 uur met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Eindejaarsuitkering 7% van het bruto jaarinkomen
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan


Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide
motivatie. Solliciteren kan t/m vrijdag 23 februari. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 26 februari. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mandy Dikkes via mdikkes@cordaan.nl of 0631667383.