Woonbegeleider GGZ Geuzenhoek

Omschrijving

Wat ga je doen?
Als woonbegeleider stel je samen met de bewoners een persoonlijk begeleidingsplan op waarin de wensen en doelen worden vastgelegd en bewaak je de uitvoering van dit begeleidingsplan. Je werkt vanuit de visie van herstelondersteunende begeleiding. Het uitgangspunt hierbij is het bevorderen van de zelfredzaamheid en het welbevinden van de bewoners op alle levensterreinen.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent in het bezit van een diploma HBO-SPH of vergelijkbaar op minimaal MBO 4-niveau en hebt aantoonbare ervaring in het werkgebied. Kennis van en relevante werkervaring in de GGZ zijn van groot belang. Verder ben je bereid om een BHV opleiding te volgen, medicatie te verstrekken en te werken vanuit de benadering van herstelondersteunende begeleiding. Wij zoeken iemand die op een enthousiaste manier vorm en inhoud wilt geven aan het team. Verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn voor jou vanzelfsprekend. Je zorgt voor een eigen inbreng en draagt bij aan een constructieve en prettige woon- en werkomgeving. Tevens ben je leergierig en neem je initiatief bij nieuwe ontwikkelingen.


Waar ga je werken?
Geuzenhoek is een gebouw met drie woonetages. Er wonen voornamelijk volwassenen en ouderen met
psychosociale problematiek en somatoforme stoornissen, die in meer of mindere mate extra ondersteuning
nodig hebben bij algemeen dagelijkse levenshandelingen. Er is relatief veel vraag naar ADL. Rondom de Geuzenhoek bevinden zich woningen voor volwassenen en ouderen, waar twee of drie mensen samenwonen en een gezamenlijke huishouding wordt gevoerd.


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een aanstelling voor een jaar (32 uur per week) met uitzicht op verlenging
  • Salaris FWG 45 min. €2.187,- en max. €3.086,- o.b.v. een 36-urige werkweek
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7% van het bruto jaarinkomen
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan


Enthousiast?

Solliciteer direct online! Graag ontvangen we bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tim Gregoire via tgregoire@cordaan.nl