Omschrijving

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider binnen de 24-uurs BBW IJdoornlaan ondersteun je de cliënten en voer je de taken uit vanuit het persoonlijk ondersteuningsplan. Je werkt volgens de herstel ondersteunende begeleiding. Uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten op alle levensterreinen zo veel mogelijk bevordert. Je kijkt samen naar mogelijkheden.

Waar ga je werken?

Locatie IJdoornlaan (12 uur tot max 24 uur) is een beschermde 24-uurs woonvorm voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en ligt gelegen in de wijk de Banne in Amsterdam Noord.
In totaal begeleiden we 57 bewoners, die vallen onder de 24-uurs, 16-uurszorg en Housing First begeleiding. Onze bewoners zijn een afspiegeling van de maatschappij met diverse leeftijden en culturele achtergronden. We bieden onze bewoners verschillende vormen van begeleiding vanuit de herstelvisie, onder andere op het gebied van financiën, zelfzorg en psychisch welbevinden.
Jij komt werken in een groot, divers en gezellig team waarbij samenwerken en collegialiteit belangrijk is.  We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team!

Vereisten

Wie ben jij?

- Je bent bij voorkeur in het bezit van een relevant diploma op HBO-niveau, zoals, SPH, MWD, HBO-V of verpleegkundige B waarbij ervaring in de psychiatrie een pré is. Je bent bereid in wisseldiensten te werken, op dag-, avond en incidenteel nachtdiensten.

- Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. Je bent bekend met de herstel ondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering.

- Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn. Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen.

- Je ben enthousiast, flexibel (inzetbaar) leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen.

Wat krijg je van ons?

- Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met een contract voor minimaal 12- en maximaal 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.

- Het salaris en inschaling is conform CAO GGZ FWG 40 (min 1.963- en max € 2.902 bruto per maand.)

- Pensioenregeling

- Eindejaarsuitkering

- Scholingsmogelijkheden

- Reiskostenvergoeding en een fietsenplan

Enthousiast?

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn benieuwd naar jou! Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op.

Voor meer informatie over de functie kan je bellen of mailen naar Frenny Schuurbiers (Teammanager) via fschuurbiers@cordaan.nl of 06 – 277 446 81
Voor vragen over het sollicitatieproces kan je mailen of bellen naar Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06 – 34455 809. 

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn  

onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature