Woonbegeleider GGZ Snelleveldstraat

Omschrijving

Waar ga je werken?

Als woonbegeleider bij de Snelleveldstraat stel je samen met de cliënten een persoonlijk ondersteuningsplan op waarin de wensen en doelen worden vastgelegd en bewaak je de uitvoering daarvan. Je werkt vanuit de visie van herstelondersteunende begeleiding. Het uitgangspunt hierbij is het bevorderen van de zelfredzaamheid en het welbevinden van de bewoners op alle levensterreinen.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent bij voorkeur in het bezit van een relevant diploma op HBO-niveau, zoals HBO-V, SPH of verpleegkundige B waarbij ervaring in de psychiatrie een pré is. Ook kandidaten met een diploma op MBO-niveau 4, zoals SPW-4 of MMZ en ruime ervaring in de psychiatrie nodigen wij uit te solliciteren. Je bent 24-32 uur per week beschikbaar en bereid in wisseldiensten te werken; overdag, 'savonds, in slaapdiensten en weekenden.
Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. Je bent bekend met de herstelondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering. Wij zoeken iemand die op een enthousiaste manier vorm en inhoud wilt geven aan het team. Verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn voor jou vanzelfsprekend. Je zorgt voor een eigen inbreng en draagt bij aan een constructieve en prettige woon- en werkomgeving. Tevens ben je leergierig en neem je initiatief bij nieuwe ontwikkelingen.

 

Waar ga je werken?

De 23 cliënten van Begeleid en Beschermd Wonen (BBW) Snelleveldstraat leiden met ondersteuning van de woonbegeleiders een zo zelfstandig mogelijk leven. Er wonen volwassenen met psychiatrische problematiek, die ondersteuning nodig hebben in hun psychisch en sociaal functioneren en in het leven van alle dag. De BBW is gesitueerd in Amsterdam Zuidoost, van daaruit worden er ook enkele ambulante cliënten thuis bezocht.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris conform CAO GGZ schaal FWG 45
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7% van het bruto jaarinkomen
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan


Enthousiast?
Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met teammanager Fenna Bolhuis via fbolhuis@cordaan.nl