Woonbegeleider Locatie Time out en Stabilisatie

Omschrijving

Wat ga je doen?
Wij zijn voor onze locatie Time out en Stabilisatie op zoek naar een woonbegeleider met ervaring in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Als woonbegeleider help je cliënten bij de uitvoering van het persoonlijk plant. Je begeleidt ze bij het vinden en behouden van werk, dag- en vrijetijdsbesteding. Daarnaast bied je ondersteuning op het gebied van wonen, gezondheidszorg en het onderhouden van sociale contacten. Als begeleider heb je een signalerende functie op gebied van de ondersteuningsvraag van je cliënten. De hulp die je verleent stem je af in nauwe samenwerking je met collega's in een multidisciplinair team.

Vereisten


Wie ben jij?

Je bent in bezit van een MBO diploma, bij voorkeur SPW of MMZ op niveau 4.  Bij voorkeur heb je werkervaring in een soortgelijke functie, affiniteit met de doelgroep is belangrijk. Je kunt methodisch werken en mede hierdoor kun je de ondersteuningsvraag van je cliënten onderbouwen. Je staat stevig met beide benen op de grond en kunt goed omgaan met agressie en onvoorspelbaar gedrag. Je bent consequent en verplaatst je in de behoeften van de cliënt. Verder werk je graag in teamverband en heb je een enthousiaste en positieve werkhouding. Het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel. Naast het werken in teamverband kan je ook goed zelfstandig handelen binnen de gegeven kaders. Verder ben je oplettend en resultaatgericht


Waar ga je werken?
Time out en stabilisatie is een woonlocatie voor verblijf met behandeling, voor mensen met een verstandelijke beperking. De locatie is gesitueerd op de 4e verdieping van het pand de Foyer in Amsterdam in de wijk Bos en Lommer. Stabilisatie is bedoeld voor cliënten die vanuit detentie, vanuit een opname in de psychiatrie en vanuit een dakloos leven komen en na een periode van stabilisatie door kunnen stromen naar locaties binnen en buiten Cordaan. Time out is bedoeld voor opvang cliënten die vanuit locaties van Cordaan geschorst worden voor een korte periode.

De cliënten op onze afdeling hebben een matig tot licht verstandelijke beperking soms met psychiatrische en
verslavingsproblematiek. Het begeleiden van de interactie tussen cliënt en samenleving is een belangrijk onderdeel van het werk. Het team bestaat uit ervaren medewerkers en heeft ondersteuning van een coach, die een nieuwe medewerker kunnen begeleiden in zijn of haar ontwikkeling.


Wat krijg je van ons?

  • Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salaris conform FWG 35 min €1754,- en max €2607,-.
  • Pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering 7% van het bruto jaarsalaris
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Netty Arendse telefoon 0622669427
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide
motivatie.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.