Woonbegeleider locatie Walmolen

Omschrijving

De baan

Voor een mooie locatie in Amsterdam Noord zijn we op zoek naar een  gedreven en enthousiaste collega om ons team te versterken. Wij zoeken een ervaren woonbegeleider voor minimaal 24 uur per week die graag in teamverband werkt, maar ook in staat is om zelfstandig beslissingen te nemen.

 

 

De werkplek

In de Molenwijk van Amsterdam Noord staat een flat waar 24 appartementen beschikbaar zijn voor (jong) volwassenen met een lichte,- of een matige verstandelijke beperking. Zij kunnen zelfstandig wonen in de wijk en wonen tussen huurders van de woningcorporatie. De Molenwijk is een rustige omgeving met veel groen, je kunt hier heerlijk wandelen of op een bankje zitten. De bewoners hebben een eigen 2-kamerappartement met slaapkamer, keuken en badkamer. De vierde etage heeft een steunpunt met gezamenlijke huiskamer. Als de bewoner wilt kunt je hier mee-eten, televisie kijken en een kop koffie drinken. Ook worden er verschillende gezamenlijke activiteiten georganiseerd voor de bewoners.

 

 

 

 

Vereisten

Jouw kwaliteiten
 

Je bent in het bezit van een relevant MBO of HBO diploma, bijvoorbeeld SPW, MMZ of Verpleegkunde op niveau 4 of 5. Je hebt affiniteit met de doelgroep, mensen met een lichte-, of een matige verstandelijke beperking. Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband.

In deze functie voer je in samenwerking met de andere teamleden het persoonlijk plan van de cliënt uit. Je wordt inhoudelijk aangestuurd en gecoacht door de persoonlijk begeleider en levert een bijdrage aan het tot stand komen van de persoonlijke plannen. Je hebt binnen het team een signalerende functie op gebied van de ondersteuningsvraag van de cliënt en de samenwerking voor wat betreft de uitvoering van de cliëntplannen. 

 

Je staat stevig met beide benen op de grond, bent ambitieus en kunt goed relativeren. Je kunt je verplaatsen in de behoeften van de cliënt; je kan consequent en toch ook flexibel zijn. Je hebt het vermogen zelfstandig, doelgericht, oplossingsgericht en gestructureerd te werken. Je hebt goed mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid die nodig is voor het schrijven rapportages, de overdracht, deelname aan diverse overleggen en verslaglegging. Je pakt het begeleiden professioneel op en kan inventief omgaan met de diversiteit aan hulpvraag van onze cliëntengroep. Je bent goed in het opbouwen van een band of samenwerkingsrelatie met cliënten. Je bent in staat de uitgezette lijnen te uit te voeren en mede vorm te geven. Flexibiliteit, humor, geduld, empathie, relativeringsvermogen en het vermogen tot het stellen van grenzen zijn kenmerkende eigenschappen voor jou.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau.

 

Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en referenties maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Informatie & solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online!

Graag ontvangen wij bij je CV een uitgebreide motivatie, zonder deze twee documenten wordt u niet uitgenodigd voor een gesprek.

Sluitingsdatum van deze vacature is op 31 maart 2018.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.