woonbegeleider LVB+

Omschrijving

Ben jij een zeer ervaren woonbegeleider met veel kennis, ervaring en kunde met de LVB+ doelgroep, kan jij je werkzaamheden snel eigen maken, maak jij snel een connectie met een team en de cliënt maar kan je ook weer afscheid nemen om door te gaan naar de volgende locatie dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken.


Wat ga jij doen

Als flexibele woonbegeleider word je ingezet op verschillende locaties van Cordaan in stadsdeel Slotervaart. Op deze locaties verblijven mensen met een  licht verstandelijke beperking, waarbij er vaak sprake is van duale problematiek (bijvoorbeeld: verslaving, psychische problematiek en/of gedragsproblemen). Dit vraagt dat je als begeleider de begeleiding(sstijl) kunt aanpassen aan de vraag van dat moment, afhankelijk van deze bijkomende problematiek. Jij leert op deze manier in kort durende periodes (1 tot 6 maanden) verschillende LVB+ locaties kennen. Het betreft hier de locaties Foyer, Overtoomsehof VGZ, time-out & stabilisatie afdeling en Sloten C. Dit zijn locaties voor individueel wonen, langdurig en kortdurend verblijf met intensieve ondersteuning en behandeling.


Als woonbegeleider is het aan jou de taak om samen met de cliënt te werken aan de uitvoering van het persoonlijk plan. Je vormt een team met de cliënten en hebt ook een signalerende functie in gedrags- of emotioneleverandering.


Cordaan werkt binnen de LVB+ met de LifeWise methodiek. Deze gaat uit van het verbinden, stabiliseren, inbedden en ontwikkelen van LVB+ cliënten. Om jou thuis te maken met deze methodiek, bieden we je een cursus aan op het moment dat je bent aangenomen. 

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde, relevante opleiding  agogische opleiding vanaf niveau 3. Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep en hebt enige jaren werkervaring met mensen met ernstige gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek met een (licht) verstandelijke beperking. Je hebt een stevige persoonlijkheid en je kunt zelfstandig beslissingen nemen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je bent in staat methodisch te werken en u heeft vakinhoudelijke kennis, onder andere over psychiatrische problemen en gedragsproblemen (depressie, psychose, angststoornissen, autisme). Je bent in staat de- escalerend te werken en hebt een hoog arbeidsethos daarnaast ben je in staat tot een hoge mate van zelfreflectie. Jij bent degene die graag leert, een connectie voor een correctie bij de cliënt maakt, kan kijken naar de functie van het gedrag zonder de persoon af te wijzen en je eigen ego opzij kan zetten in het belang van de cliënt. Je  kan in spelen op de sociaal emotionele ontwikkelingsleeftijd van de cliënt en de daarbij behorende begeleidingsstijl.

 

Wat bieden wij?

 Een jaarcontract voor 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;

  • Voor woonbegeleider is het salaris in schaal FWG 35 van de CAO gehandicaptenzorg.
  • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Een ruim scholingsaanbod;
  • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Mereshi Kana naar mereshi@cordaan.recruitee.com, of bel/app naar 0618577578


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.