Woonbegeleider Mulderplein

Omschrijving

         

Wat ga je doen?
Als woonbegeleider voer je het begeleidingsplan uit en bied je begeleiding op alle aspecten en levensgebieden die daarin benoemd staan. Je hebt een belangrijke signalerende functie en overlegt met de persoonlijk begeleider en het team. Je biedt ondersteuning bij het creëren van een goed leefklimaat, begeleid individueel, maar voert ook groepsgesprekken waar nodig.   

 

Waar ga je werken? 

Het Mulderplein ligt in Amsterdam Centrum, een bruisende volksbuurt en vlak bij de Dappermarkt.

Op het Mulderplein wonen 15 cliënten met een licht/matig verstandelijke beperking met bijkomende problematiek en leiden met ondersteuning van de woonbegeleiders een zo zelfstandig mogelijk leven.

Er is een cliënt en werkprofiel beschikbaar. 

Vereisten

Wie ben jij?
Je hebt een op de functie gerichte MBO opleiding niveau 4 afgerond. Je bent een proactieve en ondernemende persoonlijkheid die in staat is kwalitatief goede hulpverlening te bieden. Je hebt affiniteit met de doelgroep, je hebt een coöperatieve houding en je denkt actief mee in nieuwe ontwikkelingen. Je bent bereid onregelmatig te werken. Tenslotte heb je een flexibele instelling en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris conform CAO GHZ schaal FWG 35
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7% van het bruto jaarinkomen
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met teammanager Simon Flippo sflippo@cordaan.nl of bel met de locatie 020- 6263371