Woonbegeleider Senecastraat

Omschrijving

Ben jij die gedreven professional die begeleiding van topkwaliteit wil leveren aan onze cliënten?

Dan zoeken we jou!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van woonbegeleider voor 28 tot 32 uur per week.

 

Wie zijn wij:

De Senecastraat is een prachtige locatie in Amsterdam-West. Hier wonen in totaal 16 cliënten verdeeld over twee woongroepen.

De cliënten hebben een duidelijke zorgvraag ten aanzien van autisme, hechtingsproblemen en psychiatrische problematiek.  Zij hebben een matig tot licht verstandelijke beperking. De leeftijd varieert van 26 tot 66 jaar. We bieden begeleiding passend bij het sociaal-emotionele ontwikkelingsniveau van onze bewoners. De Senecastraat is een behandellocatie, er wordt onder ander intensief samengewerkt met een ervaren gedragsdeskundige en een AVG arts.

 

Vereisten

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar een gedreven collega-woonbegeleider met affiniteit met deze doelgroep en met ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

  • Jij hebt een afgeronde relevante MBO of HBO opleiding (bijvoorbeeld SPW, MMZ of verpleegkunde), minimaal opleidingsniveau 4.
  • Je hebt ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek.
  • Je hebt het vermogen zelfstandig, doelgericht en gestructureerd te werken.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid die nodig is voor overdracht, deelname aan diverse overleggen en verslaglegging.
  • Flexibiliteit, humor, geduld, empathie, relativeringsvermogen en het vermogen tot het stellen van grenzen zijn kenmerkende eigenschappen voor jou.

 

In deze functie voer je in samenwerking met de andere teamleden het cliëntplan van de cliënt uit. Je wordt inhoudelijk aangestuurd en gecoacht door de persoonlijk begeleider en levert een bijdrage aan het tot stand komen van de cliëntplannen. Je hebt binnen het team een signalerende functie op gebied van de ondersteuningsvraag van de cliënt en de samenwerking voor wat betreft de uitvoering van de cliëntplannen. Op deze locatie wordt er van je verwacht dat je dag-, avond- en slaapdiensten kan werken.

 

Wij bieden:

Een uitdagende werkplek in een deskundig team. Binnen de Senecastraat is er veel ruimte om over inhoudelijke vraagstukken mee te praten.  Er zijn mogelijkheden tot bij- en nascholing.

Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Inschaling in FWG 35 CAO Gehandicaptenzorg.

 

Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en referenties maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.