Woonbegeleider Sloten B

Omschrijving

Vacature Woonbegeleider Sloten B

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste woonbegeleider voor locatie Sloten B voor 24 uur per week. Ben jij die gedreven professional die begeleiding van topkwaliteit wil leveren aan onze cliënten?

Dan zoeken we jou!

 

In deze functie voer je in samenwerking met de andere teamleden het cliëntplan van de cliënt uit. Je wordt inhoudelijk aangestuurd en gecoacht door de persoonlijk begeleider en levert een bijdrage aan het tot stand komen van de cliëntplannen. Je hebt binnen het team een signalerende functie op gebied van de ondersteuningsvraag van de cliënt en de samenwerking voor wat betreft de uitvoering van de cliëntplannen.

 

De locatie

Nieuw Sloten is een woonlocatie voor verblijf met behandeling, voor mensen met een verstandelijke beperking en heeft de BOPZ-status. De locatie is ingedeeld in 3 woonafdelingen en op deze locatie wordt ook dagbesteding gegeven.

Wij hebben een vacature voor woonbegeleider op afdeling Sloten B. De cliënten op deze afdeling hebben een matig tot ernstig verstandelijke beperking, met duale problematiek, autisme en andere psychische stoornissen. Naast de uitvoerende ADL werkzaamheden, is het begeleiden van de interactie tussen cliënten een belangrijk onderdeel van het werk. Als medewerker kun je omgaan met agressie en moeilijk verstaanbaar gedrag. Het team bestaat uit zeer ervaren medewerkers, die een nieuwe medewerker volop kunnen ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling en inwerkperiode.

 

Vereisten

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar een gedreven collega-woonbegeleider met affiniteit met de doelgroep en met ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij de cliënt centraal staat. Het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel. Je kunt methodisch handelen en werkt zelfstandig binnen de gegeven kaders. Verder ben je oplettend en resultaatgericht.

 

  • Jij hebt een afgeronde relevante MBO 4 of HBO opleiding (bijvoorbeeld SPW, MMZ of Verpleegkunde).
  • Je hebt het vermogen zelfstandig, doelgericht en gestructureerd te werken.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid die nodig is voor overdracht, deelname aan diverse overleggen en verslaglegging.
  • Flexibiliteit, humor, geduld, empathie, relativeringsvermogen en het vermogen tot het stellen van grenzen zijn kenmerkende eigenschappen voor jou.

 

Ons aanbod

Een uitdagende werkplek in een deskundig team. Binnen Nieuw Sloten en afdeling Sloten B is er veel ruimte om over inhoudelijke vraagstukken mee te praten. Er zijn mogelijkheden tot bij- en nascholing. Wij hebben een vacature voor 24 uur per week voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Salaris en inschaling zijn conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35.

Sluitingsdatum van deze vacature is op 31 maart 2018.

 

Informatie en solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! We ontvangen naast je CV graag een uitgebreide motivatie.

 

Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en referenties maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.