Woonbegeleider VGZ - De Diem

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste woonbegeleider voor locatie De Diem voor 16 - 32 uur per week. Ben jij die gedreven professional die begeleiding van topkwaliteit wil leveren aan onze cliënten? Dan zoeken we jou!


Wat ga je doen?

Als woonbegeleider voer je het begeleidingsplan uit en bied je begeleiding op alle aspecten en levensgebieden die daarin benoemd staan. Je wordt inhoudelijk aangestuurd en gecoacht door de persoonlijk begeleider.

Je hebt binnen het team een signalerende functie op gebied van de ondersteuningsvraag van de cliënt.  

 

Waar ga je werken?
Midden in Diemen, in een levendige, winkelrijke buurt staat verpleeghuis De Diem.

De Diem is een woonlocatie waar verschillende doelgroepen wonen, voor de afdeling waar onze bewoners met een verstandelijke beperking wonen zijn wij op zoek naar een woonbegeleider.

Wij bieden intensieve begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking.

De doelgroep LVB, stuctuurbiedende begeleiding en MVB met een intensievere zorgvraag. 

Vereisten

Wie ben jij? 

Je hebt een op de functie gerichte MBO opleiding niveau 4 afgerond. Je bent een proactieve en ondernemende persoonlijkheid die in staat is kwalitatief goede hulpverlening te bieden. Je hebt affiniteit met de doelgroep, je hebt een coöperatieve houding en je denkt actief mee in nieuwe ontwikkelingen. Je bent bereid onregelmatig te werken. Tenslotte heb je een flexibele instelling en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een aanstelling  van 16 - 32 uur per week voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris conform CAO GHZ schaal FWG 35
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7% van het bruto jaarinkomen
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met teammanager Simon Flippo (06 - 13 06 38 75) of met onze recruiter Marieke Hordijk (06 - 28 35 63 72).

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.