Omschrijving

Wil jij werken in de zorg maar heb je nog geen zorgdiploma? Pak dan nu je kans, want Cordaan biedt de mogelijkheid om als verzorgende C in de thuiszorg aan de slag te gaan. Met een opleidingstraject leiden wij jou in 6 maanden op tot verzorgende C! 

Als verzorgende C ben jij samen met een klein team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je ondersteunt onze cliënten zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden, medicijnen toedienen en maaltijden klaarzetten bij cliënten in de wijk. Naast het verlenen van directe zorg maak je als verzorgende C bij Zorgeloos Thuis ook tijd vrij voor welzijnstaken, zoals een wandeling met de cliënt of samen lunchen.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

 • Je opleiding tot verzorgende C wordt volledig betaald;
 • Een contract voor 8 maanden van 24 uur per week, met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma;
 • Het salaris is conform CAO VVT in FWG 30 (€ 13,33 bruto per uur). Per oktober 2023 kent de CAO VVT een CAO-verhoging van 5%. Per maart 2024 kent de CAO VVT wederom een CAO-verhoging van 2,5%;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Hoe werkt het?
Je komt in dienst bij Cordaan en start op 15 november 2023 met het leer-werktraject tot Verzorgende C. Je krijgt één dag in de twee weken les op een locatie van Cordaan en de andere dagen werk je in de thuiszorg in een vast team van Zorg in de Wijk of Zorgeloos Thuis. Zodra je het leer-werktraject hebt afgerond ga je aan de slag als gediplomeerd verzorgende C en ben je samen met je team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam.

Wie ben jij?
Jij bent enthousiast, klantgericht en flexibel. Je hart ligt bij de zorg en je kunt je inleven in de belevingswereld van anderen. Je hebt gevoel voor het menselijk lichaam in verband met de uitvoering van verzorgende taken en hebt affiniteit met kwetsbare (oudere) Amsterdammers. Je vindt het leuk om met collega’s in een team samen te werken, bent sociaal vaardig en staat stevig in je schoenen. Ook heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je:

 • Beschikbaar voor 24 uur per week op wisselende tijden, overdag, 's avonds en in het weekend;
 • Per 15 november 2023 beschikbaar; 
 • In het bezit van minimaal een diploma op VMBO niveau en enige werkervaring op het niveau van je opleiding;
 • In het bezit van een fiets en beschikbaar om op verschillende locaties in Amsterdam aan de slag te gaan. 

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?
Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats met een selectie op basis van CV en brief, een informatiebijeenkomst op een locatie van Cordaan, een meeloopdienst en een sollicitatiegesprek met de teammanager.

Enthousiast?
We hebben een beperkt aantal plaatsen dus reageer snel en overtuig ons ervan dat jij onze nieuwe collega wordt! Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze recruiters Jacco Tilgenkamp via 06-3445 5809/jtilgenkamp@cordaan.nl of  Marloes Alteveer 06-4843 0289/malteveer@cordaan.nl. 

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature