Zij-instromer ouderenzorg

Omschrijving

Wat ga je doen?
Ben je op zoek naar een baan met toekomstperspectief waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen? Heb jij een mbo 3 of 4 diploma in een en wil je je laten omscholen tot verzorgende IG? Solliciteer dan als zij-instromer bij Cordaan!

Hoe werkt het?
Cordaan biedt zij-instromers een unieke kans. Bij ons kun je direct aan de slag met een mooi salaris en haal je binnen 12 of 18 maanden je diploma als verzorgende IG. Begin maart 2019 starten we weer met een nieuwe groep zij-instromers. Voorafgaand aan de opleiding vindt een uitgebreide selectieprocedure plaats, met een gezamenlijke informatiebijeenkomst, een meeloopdag bij een wijkteam en in één van onze huizen, een individueel sollicitatiegesprek en een reken- en taaltoets.

Vereisten

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende collega's die de best mogelijke zorg willen leveren aan cliënten. Je bent flexibel en 28 uur per week beschikbaar, ook 'savonds en in het weekend. Je hebt minimaal een diploma op niveau 3 of 4, en enige werkervaring in een functie op het niveau van je opleiding. Enige werkervaring met zorg of welzijn is een pré. Je bent in het bezit van een fiets. Je bent sociaal, communicatief sterk en super-gemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een tijdelijk contract voor de duur van je opleiding met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma
  • Salaris conform CAO VVT FWG 40
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan


Enthousiast?
We hebben een beperkt aantal plaatsen dus reageer snel en overtuig ons ervan dat jij onze nieuwe collega wordt! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via asprenkeling@cordaan.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.