Omschrijving

Marvy: 'Ik kom uit de televisiewereld en ik heb de overstap gemaakt naar een totaal nieuwe wereld. Ik verkies de zorg boven de glamour van de tv-wereld en heb er geen dag spijt van. De functie van Verzorgende IG past mij als een handschoen en ik begin mijn dag zingend op de fiets."  Wil jij net als Marvy in de zorg werken en écht iets betekenen voor anderen? Cordaan biedt de mogelijkheid om als Verzorgende IG te werken. Wij maken jouw carrière switch mogelijk met leuke collega's in een fijne werkomgeving. Klik hier voor Marvy haar verhaal.

Wat krijg je van Cordaan?

 • Salaris conform CAO VVT FWG 40: € 2.268 - € 3.159 (excl. ORT) o.b.v. een 36-urige werkweek. 
 • Een parttime contract voor de duur van je opleiding (28 uur) met een vast contract bij het behalen van je diploma.
 • Pensioenregeling; een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
 • Cordaan stimuleert initiatief gericht op persoonlijke groei en heeft een ruim scholingsaanbod. Heb je de ambitie om door te groeien naar een functie als Verpleegkundige? Bij Cordaan is dit mogelijk!
 • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto op jouw salarisstrook!
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan!

Hoe werkt het?
Je komt als zij-instromer in dienst bij Cordaan en start in september 2022 met de opleiding verzorgende IG. Als zij-instromer combineer je leren en werken op een vaste locatie. Je krijgt één dag in de week les en de andere dagen werk je op locatie. Tijdens jouw leertraject krijg je een vaste werkbegeleider toegewezen die jou deze periode gaat begeleiden. Je leert op een levensechte manier op de werkplek, de dagelijkse praktijk staat hierin centraal. Het onderwijsprogramma wordt afgestemd op wat er op de locatie speelt en de docent is betrokken bij de zorg. Leren en tegelijk doen blijkt voor zij-instromers een ideale combinatie. Binnen 18 maanden behaal jij je diploma als Verzorgende IG en na je opleiding mag je kiezen bij welke locatie van Cordaan je wil werken. 

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent super gemotiveerd om je te laten omscholen tot Verzorgende IG. Je hebt gevoel voor het menselijk lichaam en de uitvoering van verzorgende en verpleegtechnische taken. Je vindt het leuk om met collega’s in een team samen te werken en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je:

 • Beschikbaar voor 32 uur per week op wisselende tijden, overdag, 's avonds en in het weekend;
 • In het bezit van mbo-3 werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring;
 • Woonachtig in een straal 25 km;
 • Je bent per september 2022 beschikbaar
 • Ook wanneer je geen ervaring hebt in de zorg ben je van harte welkom!

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?
Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats met een online-informatiebijeenkomst, een videogesprek, een taal- en rekentoets, een meeloopdienst en een sollicitatiegesprek.

Enthousiast?
Wij hebben jaarlijks meerdere zij-instroom trajecten en een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Overtuig ons waarom jij de nieuwe zij-instromer bij Cordaan wordt. Stuur alvast je cv en motivatie, controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacco Tilgenkamp via jtilgenkamp@cordaan.nl Sollicitaties via de mail mogen wij niet in behandeling nemen, het is alleen mogelijk om te solliciteren via onze website.

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature