Zij-instroom traject Leerteams - Zorg in de Wijk - Osdorp

Omschrijving

Ben je op zoek naar een baan met toekomstperspectief waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen? Heb jij een mbo 3 of 4 diploma en wil je je laten omscholen tot verzorgende IG? Solliciteer dan als zij-instromer bij Cordaan! 

Vanaf september 2019 gaat Cordaan van start met een vernieuwend leerconcept binnen Zorg in de Wijk, namelijk de leerteams! Binnen deze leerteams krijgen zij-instromers de mogelijkheid om binnen een uniek leerklimaat de opleiding tot Verzorgende C of IG te volgen. Naast een goede werkbegeleiding op de werkvloer zullen de leerteams ook gekoppeld worden aan een vaste locatie waar leerlingen kunnen studeren en lessen kunnen volgen. Denk hierbij aan skillslabs, een recreatieruimte en leslokalen. 

Hoe werkt het? 

Cordaan biedt zij-instromers een unieke kans. Bij ons kun je direct aan de slag met een mooi salaris en haal je binnen 12 of 18 maanden je diploma als verzorgende IG. Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats, met een gezamenlijke informatiebijeenkomst, een aantal meeloopdagen en een individueel sollicitatiegesprek.Vereisten

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende collega's die de best mogelijke zorg willen leveren aan cliënten. Je bent flexibel en 28 uur per week beschikbaar, ook 's avonds en in het weekend. Je hebt minimaal een mbo diploma op niveau 3 of 4, en enige werkervaring in een functie op het niveau van je opleiding. Enige werkervaring met zorg of welzijn is een pré. Je bent sociaal, communicatief sterk en super-gemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg.

 

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een tijdelijk contract voor de duur van je opleiding met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma
  • Salaris conform CAO VVT FWG 40
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan

Enthousiast?

We hebben een beperkt aantal plaatsen dus reageer snel en overtuig ons ervan dat jij onze nieuwe collega wordt! Wil je weten of jouw vooropleiding in aanmerking komt voor dit traject of heb je een andere vraag. Neem dan contact met op met Marja van der Wilde (Werving & behoud - Zorg in de Wijk) (Tel. 06 187 34 012 of mail naar mvanderwilde@cordaan.nl)  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.