Omschrijving

Weet jij van aanpakken, heb je een passie voor de zorg maar nog geen zorgopleiding? Kom dan bij Cordaan werken als Verzorgende C! 

Als Verzorgende C ben jij samen met een klein team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verleent basiszorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je ondersteunt hen bij lichamelijke verzorging zoals wassen/douchen, aan-/uitkleden, haarverzorging, mond- en gebitsverzorging, scheren en het aan- en uittrekken van steunkousen.  

Hoe werkt het? 
Je komt in dienst bij Cordaan en start in november 2022 met het leer-werktraject tot  Verzorgende C. Je krijgt één dag in de twee weken les en de andere dagen werk je in de wijk. Naast goede werkbegeleiding op de werkvloer word je tijdens je opleiding gekoppeld aan een vaste locatie waar leerlingen kunnen studeren en lessen kunnen volgen. Denk hierbij aan skillslabs, een studieruimte en leslokalen.  

Zodra je het leer-werktraject hebt afgerond ga je aan de slag als Verzorgende C en ben je samen met een team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je gaat werken binnen het domein Zorg in de Wijk of Zorgeloos Thuis.

Vereisten

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Je opleiding tot Verzorgende C wordt volledig betaald;
  • Je krijgt van ons een contract voor 8 maanden van 24 uur per week, met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma;
  • Het salaris is conform CAO VVT in FWG 30;
  • Een uitstekende pensioenregeling, fietsenplan en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Cordaan stimuleert initiatief gericht op persoonlijke groei en heeft een ruim scholingsaanbod. Mensen die de ambitie hebben om door te groeien naar een functie als Verzorgende IG of Verpleegkundige zijn in het bijzonder welkom om te solliciteren!

Wie ben jij?
Jij bent enthousiast, klantgericht, geduldig, flexibel. Je hart ligt bij de zorg en je kunt je inleven in de belevingswereld van anderen. Je hebt gevoel voor het menselijk lichaam in verband met de uitvoering van verzorgende taken en heb je affiniteit met kwetsbare (oudere) Amsterdammers. Je vindt het leuk om met collega’s in een team samen te werken, bent sociaal vaardig en staat stevig in je schoenen. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je:

  • Beschikbaar voor 24 uur per week op wisselende tijden, overdag, 's avonds en in het weekend;
  • Je bent per november beschikbaar; 
  • In het bezit van minimaal een diploma op VMBO niveau en enige werkervaring op het niveau van je opleiding;
  • Werkervaring met zorg of welzijn is een pré;
  • In het bezit van een fiets en beschikbaar om op verschillende locaties in Amsterdam aan de slag te gaan. 

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?
Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats met een online-informatiebijeenkomst, een videogesprek met de recruiter, een meeloopdienst en een sollicitatiegesprek met de manager van het betreffende team.

Enthousiast?
We hebben een beperkt aantal plaatsen dus reageer snel en overtuig ons ervan dat jij onze nieuwe collega wordt! Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze recruiter Marloes Alteveer (malteveer@cordaan.nl). 

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature