Omschrijving

Marvy: 'Ik kom uit de televisiewereld en ik heb de overstap gemaakt naar een totaal nieuwe wereld. Ik verkies de zorg boven de glamour van de tv-wereld en heb er geen dag spijt van. De functie van Verzorgende IG past mij als een handschoen en ik begin mijn dag zingend op de fiets."  Wil jij net als Marvy in de zorg werken en écht iets betekenen voor anderen? Cordaan biedt de mogelijkheid om als Verzorgende IG te werken. Wij maken jouw carrière switch mogelijk met leuke collega's in een fijne werkomgeving. Klik hier voor Marvy haar verhaal.

Wat krijg je van Cordaan?

 • Een verkorte opleiding tot verzorgende IG volledig vergoed door Cordaan!
 • Salaris conform CAO VVT FWG 40 á € 2.337- bruto (uurloon €14,93) bij een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • Een parttime contract voor de duur van je opleiding (28 uur) met een vast contract bij het behalen van je diploma;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar. Per oktober 2023 kent de CAO VVT een CAO-verhoging van 5%. Per maart 2024 kent de CAO VVT wederom een CAO-verhoging van 2,5%;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Hoe werkt het?
Als zij-instromer kom je per 15 november 2023 in dienst en combineer je leren en werken op een vaste locatie. Je krijgt één dag in de week les en de andere dagen werk je op locatie. Tijdens jouw leertraject krijg je een vaste werkbegeleider toegewezen die jou deze periode gaat begeleiden. Je leert op een levensechte manier op de werkplek, de dagelijkse praktijk staat hierin centraal. Het onderwijsprogramma wordt afgestemd op wat er op de locatie speelt en de docent is betrokken bij de zorg. Leren en tegelijk doen blijkt voor zij-instromers een ideale combinatie. Binnen 18 maanden behaal jij je diploma als Verzorgende IG en na je opleiding mag je kiezen bij welke locatie van Cordaan je wil werken. 

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent super gemotiveerd om je te laten omscholen tot Verzorgende IG. Je hebt gevoel voor het menselijk lichaam en de uitvoering van verzorgende en verpleegtechnische taken. Je vindt het leuk om met collega’s in een team samen te werken en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je:

 • Beschikbaar voor 32 uur per week op wisselende tijden, overdag, 's avonds en in het weekend;
 • In het bezit van mbo-3 werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring;
 • Woonachtig in een straal 25 km;
 • Ook wanneer je geen ervaring hebt in de zorg ben je van harte welkom!

Waar ga je werken?

We bieden op twee locaties een zij instroom traject aan:
De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, psychogeriatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum. 

Beth Shalom in Amsterdam Zuid staat voor warmte, veiligheid en geborgenheid. Dit geven we samen met alle medewerkers met plezier vorm. Het merendeel van de bewoners is van joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over vier etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. De joodse identiteit is duidelijk zichtbaar. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Deze dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten dat in onze koosjere keuken elke dag vers wordt bereid volgens de joodse voedingsvoorschriften. Binnen Beth Shalom is ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd. Verder is er ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en heeft LEV (JMW).


Hoe ziet de selectieprocedure eruit?

 1. Selectie op basis van CV en motivatie;
 2. Informatiebijeenkomst;
 3. Kennismakingsgesprek met een van onze recruiters;
 4. Het maken van een toets op mbo-3 niveau;
 5. Meeloopdienst;
 6. Eindgesprek met de manager.

Enthousiast?
Wij hebben jaarlijks meerdere zij-instroom trajecten en een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Overtuig ons waarom jij de nieuwe zij-instromer bij Cordaan wordt. Stuur alvast je cv en motivatie, controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of via 06-28171503. 


Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature