Omschrijving

Heb jij altijd al gedroomd van een baan in de zorg, maar heb je de stap nog niet durven zetten? Pak dan nu je kans, want Cordaan biedt de mogelijkheid om als Verzorgende IG in de thuiszorg aan de slag te gaan. Met een verkort opleidingstraject leiden wij jou binnen 18 maanden tot Verzorgende IG. 

Je komt in dienst bij Cordaan en start begin september 2022 met de opleiding Verzorgende IG. Je krijgt meteen een mooi salaris en haalt binnen 18 maanden je diploma als je de opleiding Verzorgende IG met succes afrondt. 
Je krijgt één dag in de week les en de andere dagen werk je in de wijk. Naast goede werkbegeleiding op de werkvloer word je tijdens je opleiding gekoppeld aan een wijkteam waar je het geleerde in de praktijk brengt. 
Zodra je de opleiding hebt afgerond ga je aan de slag als Verzorgende IG en ben je samen met een team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je gaat na je opleiding als Verzorgende IG werken binnen het domein Zorg in de Wijk of Zorgeloos Thuis.   

Kijk hier voor meer informatie over Zorg in de Wijk en hier voor meer informatie over Zorgeloos Thuis. 

Vereisten

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Je opleiding tot Verzorgende IG wordt volledig betaald;
  • Een tijdelijk contract voor de duur van je opleiding (28 uur) met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma;
  • Een salaris conform CAO VVT FWG 40 trede 2 (€ 2.001,- bruto per maand op basis van 28 uur); 
  • Een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een fietsenplan;
  • Cordaan stimuleert initiatief gericht op persoonlijke groei en heeft een ruim scholingsaanbod. Mensen die de ambitie hebben om door te groeien naar een functie als verpleegkundige zijn van harte welkom om te solliciteren!
  • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan.

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende collega's die de best mogelijke zorg willen leveren aan cliënten. Je bent sociaal, communicatief sterk en supergemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg. Je hebt gevoel voor het menselijk lichaam in verband met de uitvoering van de verzorgende en verpleegtechnische taken en hebt affiniteit met kwetsbare (oudere) Amsterdammers. Je vindt het leuk om met collega’s in een team samen te werken en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast:

  • Ben je beschikbaar voor 28 uur per week op wisselende tijden, overdag, 's avonds en in het weekend;
  • Heb je aantoonbaar MBO-3 werk- en denkniveau. Wanneer je niet in het bezit bent van een MBO-3 diploma kunnen wij een toets afnemen om je werk- en denkniveau te beoordelen;
  • In het bezit van een fiets en beschikbaar om op verschillende locaties in Amsterdam aan de slag te gaan.

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?
Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats met een online-informatiebijeenkomst, een videogesprek met een van de recruiters, een taal- en rekentoets, een meeloopdienst en een sollicitatiegesprek met de manager van het betreffende team.

Enthousiast?
We hebben een beperkt aantal plaatsen voor deze opleiding dus reageer snel en overtuig ons ervan dat jij onze nieuwe collega wordt! Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze recruiters Marloes Alteveer: malteveer@cordaan.nl 06-4843 0289. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature