Zij-instroom Verzorgende IG, verkorte opleiding & betaalde baan

Omschrijving

Ben je op zoek naar een baan in de zorg met toekomstperspectief waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen? Heb jij een mbo 3 diploma (of hoger) en wil je je laten omscholen tot verzorgende IG? Solliciteer dan nu alvast als zij-instromer bij Cordaan!

Hoe werkt het?
Cordaan biedt zij-instromers een unieke kans. Bij ons kun je aan de slag met een mooi salaris en haal je binnen 18 maanden je diploma als verzorgende IG. Heb je een andere opleiding in de richting zorg of welzijn afgerond, dan kom je misschien in aanmerking voor extra vrijstellingen zodat je het traject in 12 maanden kunt doen. Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats, met een gezamenlijke informatiebijeenkomst, een aantal meeloopdagen en een individueel sollicitatiegesprek.

Waar ga je werken?
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het gebouw bestaat uit vier woontorens, waar verschillende soorten zorg worden verleend, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. In 'de straat' bevinden zicht een GrandCafé, een winkel, kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen. Halverwege april 2020 start er een nieuwe groep zij-instromers met een verkorte opleiding tot Verzorgende IG. Let op! Dit is al snel, dus goed om rekening mee te houden bij eventuele opzegtermijn van een huidige werkgever. Leren en werken gaan samen op de locatie. Dit noemen we een Leerhuis, een nieuwe en andere manier van opleiden. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor mensen die toe zijn aan een nieuwe manier van leren. Je leert op een levensechte manier : de dagelijkse praktijk centraal staat in het onderwijs dat op de werkplek wordt gegeven. Als ‘collega in opleiding ‘ hoor je er al snel helemaal bij. Je doet op verschillende afdelingen van Berkenstede ervaring op. Het onderwijsprogramma wordt afgestemd op wat er op de locatie speelt en de docent is betrokken bij de zorg. Cordaan werkt hierbij nauw samen met Oppstap (gespecialiseerd in MBO-beroepsopleidingen en aanverwante trainingen in het domein van zorg en welzijn). Leren en tegelijk doen, blijkt voor zij-instromers een ideale combinatie. Ook cliënten en collega’s reageren positief op deze vorm van leren.

Vereisten

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende collega's die de best mogelijke zorg willen leveren aan cliënten. Je bent flexibel en 32 uur per week beschikbaar, ook 's avonds en in het weekend. Daarnaast moet je rekening houden met ca. 8 uur per week voor huiswerk en zelfstudie. Je hebt minimaal een mbo diploma op niveau 3 en enige werkervaring in een functie op het niveau van je opleiding. Werkervaring in zorg of welzijn is een pré. Je bent sociaal, communicatief sterk en super-gemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg. 

Wat krijg je van ons?
 We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een tijdelijk contract voor de duur van je opleiding met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma;
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 40;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan;

Enthousiast?
We hebben een beperkt aantal plaatsen dus overtuig ons waarom jij ons nieuwe zij-instromer wordt. Graag ontvangen wij je cv en motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature