Zij-instroom verzorgende IG, verkorte opleiding & betaalde baan

Omschrijving

Ben je op zoek naar een baan met toekomstperspectief waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen? Heb jij een mbo 3 diploma (of hoger) en wil je je laten omscholen tot verzorgende IG? Solliciteer dan als zij-instromer bij Cordaan!
Hoe werkt het? 

Cordaan biedt zij-instromers een unieke kans. Bij ons kun je direct aan de slag met een mooi salaris en haal je binnen 18 maanden je diploma als verzorgende IG. Heb je een andere opleiding in de richting zorg of welzijn afgerond, dan kom je misschien in aanmerking voor extra vrijstellingen zodat je het traject in 12 maanden kunt doen. Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats, met een gezamenlijke informatiebijeenkomst, een aantal meeloopdagen en een individueel sollicitatiegesprek. 


Waar ga je werken?

Hof van Sloten is een verpleeghuis waar intensieve zorg en revalidatie worden geboden. In november start er een nieuwe groep zij-instromers met een verkorte opleiding tot Verzorgende IG. Leren en werken gaan samen op de locatie. Dit noemen we een Leerhuis, een nieuwe en andere manier van opleiden. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor mensen die toe zijn aan een nieuwe manier van leren.  Je leert op een levensechte manier : de dagelijkse praktijk centraal staat in het onderwijs dat op de werkplek wordt gegeven. Als ‘collega in opleiding ‘ hoor je er al snel helemaal bij.  Je doet op verschillende afdelingen van Hof van Sloten ervaring op. Het onderwijsprogramma wordt afgestemd op wat er op de locatie speelt en de docent is betrokken bij de zorg. Cordaan werkt hierbij nauw samen met het ROC van Amsterdam. Leren en tegelijk doen, blijkt voor zij-instromers een ideale combinatie. Ook cliënten en collega’s reageren positief op deze vorm van leren.


Vereisten

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende collega's die de best mogelijke zorg willen leveren aan cliënten. Je bent flexibel en 32 uur per week beschikbaar, ook 's avonds en in het weekend. Daarnaast moet je rekening houden met ca. 8 uur per week voor huiswerk en zelfstudie. Je hebt minimaal een mbo diploma op niveau 3, en enige werkervaring in een functie op het niveau van je opleiding. Werkervaring in zorg of welzijn is een pré. Je bent sociaal, communicatief sterk en super-gemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg.

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een tijdelijk contract voor de duur van je opleiding met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma
  • Salaris conform CAO VVT FWG 40
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan


Enthousiast?

We hebben een beperkt aantal plaatsen dus reageer snel en overtuig ons ervan dat jij onze nieuwe collega wordt! Voor vragen kun je contact opnemen met Cristy van Heusden (mail.: cvanheusden@cordaan.nl, tel: 0639189199). 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.