Zij-instroom - Verzorgende IG - Verkorte opleiding

Omschrijving

Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Cordaan biedt  de mogelijkheid om als Verzorgende IG in de zorg te werken. Wil je overstappen naar de zorg en ben jij op zoek naar een baan met toekomstperspectief waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen? Wij maken jouw carrièreswitch naar de zorg mogelijk.

Hoe werkt het?
Cordaan biedt zij-instromers een unieke kans. Bij ons kun je aan de slag met een mooi salaris en haal je binnen 18 maanden je diploma als verzorgende IG. Als zij-instromer combineer je leren en werken op een vaste locatie. Dit noemen we een Leerhuis, een nieuwe en andere manier van opleiden. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor mensen die toe zijn aan een nieuwe manier van leren. Je leert op een levensechte manier op de werkplek, de dagelijkse praktijk staat hierin centraal. Het onderwijsprogramma wordt afgestemd op wat er op de locatie speelt en de docent is betrokken bij de zorg. Leren en tegelijk doen blijkt voor zij-instromers een ideale combinatie. Ook cliënten en collega's reageren positief op deze vorm van leren. Je krijgt één dag in de week les en de andere dagen werk je op locatie. Tijdens jouw leertraject krijg je een vaste werkbegeleider toegewezen die jou deze periode gaat begeleiden. Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats, met een videogesprek, een taal-en rekenen toets en een sollicitatiegesprek op locatie. Het zij-instroom traject start in december 2020. 

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast;
 • Je opleiding tot Verzorgende IG wordt volledig betaald
 • Je ontvangt direct al een salaris conform CAO VVT van minimaal €15,46 in FWG 40;
 • Een tijdelijk parttime contract voor de duur van je opleiding met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan;

Vereisten

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende collega's die de best mogelijke zorg willen leveren aan cliënten.

 • Je hebt een vooropleiding op minimaal MBO 3-niveau en werkervaring;
 • Je bent flexibel en 32 uur per week beschikbaar en bereid om ´s avonds en in de weekenden te werken;
 • Je bent sociaal, communicatief sterk en super-gemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg.

  Enthousiast?
  We hebben een beperkt aantal plaatsen dus overtuig ons waarom jij ons nieuwe zij-instromer wordt. Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Let op! Momenteel nemen we deze vacature niet in behandeling, midden september 2020 nemen wij contact met je op om je te informeren over het traject.
  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature