Omschrijving

Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Cordaan biedt de mogelijkheid om als Verzorgende IG in de zorg te werken. Wil je overstappen naar de zorg en ben jij op zoek naar een baan met toekomstperspectief waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen? Wij maken jouw carrière switch naar de zorg mogelijk.

Hoe werkt het?
Je komt in dienst bij Cordaan en start in maart 2022 met het leer-werktraject Verzorgende IG. Je krijgt meteen een mooi salaris en haalt binnen 18 maanden je diploma als verzorgende IG.

Je krijgt één dag in de week les en de andere dagen werk je in de wijk. wijk. Naast goede werkbegeleiding op de werkvloer word je tijdens je opleiding gekoppeld aan een wijkteam waar je het geleerde in de praktijk brengt. 

Zodra je de opleiding hebt afgerond ga je aan de slag als Verzorgende IG en ben je samen met een team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je gaat na je opleiding werken binnen het domein Zorg in de Wijk of Zorgeloos Thuis.   

Kijk hier voor meer informatie over Zorg in de Wijk en hier voor meer informatie over Zorgeloos Thuis. 

Vereisten

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Je opleiding tot Verzorgende IG wordt volledig betaald;
  • Een tijdelijk contract voor de duur van je opleiding (28 uur) met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma;
  • Een salaris conform CAO VVT FWG 40 van minimaal €15,93 bruto per uur; 
  • Een uitstekende pensioenregeling, een fietsenplan en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Cordaan stimuleert initiatief gericht op persoonlijke groei en heeft een ruim scholingsaanbod. Mensen die de ambitie hebben om door te groeien naar een functie als verpleegkundige zijn in het bijzonder welkom om te solliciteren!


Wie ben jij?
We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende collega's die de best mogelijke zorg willen leveren aan cliënten. Je bent sociaal, communicatief sterk en supergemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg. Je hebt gevoel voor het menselijk lichaam in verband met de uitvoering van de verzorgende en verpleegtechnische taken en hebt affiniteit met kwetsbare (oudere) Amsterdammers. Je vindt het leuk om met collega’s in een team samen te werken en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je:

  • Beschikbaar voor 28 uur per week op wisselende tijden, overdag, 's avonds en in het weekend;
  • Heb je aantoonbaar MBO-3 werk- en denkniveau. Wanneer je niet in het bezit bent van een MBO-3 diploma kunnen wij een toets afnemen om je werk- en denkniveau te beoordelen;
  • Werkervaring met zorg of welzijn is een pré;
  • In het bezit van een fiets en beschikbaar om op verschillende locaties in Amsterdam aan de slag te gaan.

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?
Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats met een online-informatiebijeenkomst, een videogesprek, een taal- en rekentoets, een meeloopdienst en een sollicitatiegesprek met de manager van het betreffende team.

Enthousiast?
We hebben een beperkt aantal plaatsen dus reageer snel en overtuig ons ervan dat jij onze nieuwe collega wordt! Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze recruiters, Nicky van Veenhuizen (nvanveenhuizen@cordaan.nl) of Marloes Alteveer (malteveer@cordaan.nl). 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature