Omschrijving

Sta jij graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte en is jouw huishouden altijd top in orde? Dat komt mooi uit! De Marke- de Meenthoek in Huizen zoekt een zorgassistent! (8 -22uur per week). Vind je het leuk om in het hart van een zorgafdeling te werken, heb jij een hart voor de zorg én wil je onderdeel uitmaken van de gezellige locatie De Marke De Meenthoek in Huizen? Lees dan snel verder.

Wat krijg je van ons? Een ontzettend leuke baan bij een sfeervolle ouderenzorg locatie van Cordaan. Een werkomgeving waar jij jezelf mag zijn en waarbij je veel toegevoegde waarde hebt. Daarnaast bieden wij je:

 • Wij bieden een jaarcontract (uren in overleg: 8 tot 22 uur p.w.) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 20;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Vereisten

Wat ga je doen?
Op de zorgafdelingen van De Marke- de Meenthoek wonen ouderen die niet meer thuis kunnen wonen. Als zorgassistent ondersteun je onze zorgprofessionals bij het leveren van warme zorg aan onze bewoners. Dit doe je door het verzorgen van ontbijtjes, serveren van en helpen bij eten en drinken maar ook door andere hand- en spandiensten ter ondersteuning van het zorgteam zoals bedden opmaken, kamers netjes maken, voorraden aanvullen en lichte schoonmaakwerkzaamheden. Belangrijk onderdeel van je werk is ook om gezelligheid te creëren in de gezamenlijke huiskamers en aandacht te hebben voor het welzijn van de bewoners.


Wie ben jij?
Als zorgassistent:

 • Ben je flexibel inzetbaar (zowel dag- als weekenddiensten, geen nachtdiensten);
 • Heb je affiniteit met de ouderenzorg;
 • Toon je inlevingsvermogen en respect naar de cliënten. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig voelen;
 • Kan je zelfstandig werken en heb je doorzettingsvermogen.
 • Steek je graag je handen uit de mouwen en werk je graag binnen een zorgteam.


Waar ga je werken?

De Marke - De Meenthoek is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis.  


Enthousiast?
En voel jij je aangesproken door al het bovenstaande of ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct online! of kom vrijblijvend op de koffie om de sfeer te proeven en even rond geleid te worden! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy Onink, locatiemanager, lonink@cordaan.nl of 06 48430319. Heb je specifieke interesse in afdeling Pg (mensen met dementie) neem dan contact op met Vera Wierstra van Zuijlen, teammanager vevanzuijlen@cordaan.nl of 06 81179707. Gaat je interesse meer uit naar afdeling Somatiek (mensen met vooral lichamelijke zorgvragen), dan kun je contact opnemen met Mirjam Pronk, teammanager Somatiek, mpronk@cordaan.nl of 06 81907743. Solliciteren is mogelijk tot vrijdag 22 september.

Sollicitatieprocedure

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature